У «Повернись живим» новий сайт. Тепер пожертвувати кошти на підтримку армії можна за два кроки / Все новости / Главная

Сайт Фонду компетентної допомоги армії «Повернись живим» повністю оновили. Про це благодійна організація заявила на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Тепер, — повідомляють  у Фонді, — переказати кошти на підтримку українських захисників можна всього за два кроки».

Крім того, з’явився окремий розділ з матеріалами та новинами про роботу Фонду, історії людей та хід війни. Редизайн сайту безкоштовно зробила ІТ-компанія SoftServe.

«Оновлений сайт — це для Фонду, в тому числі, можливість ефективніше допомагати війську. Завдяки партнерам, тепер ми маємо зручний для користувачів ресурс і рішення, яке дозволяє швидше й безпечніше надсилати через «Повернись живим» пожертви для армії та донейти для підтримки команди», — каже директор Фонду з розвитку та партнерства Олег Карпенко. 

Раніше, щоб пожертвувати гроші до організації, потрібно було зробити щонайменше чотири кроки, а оплата проводилася на зовнішньому ресурсі. Наш партнер міжнародний платіжний провайдер Solidgate розробив рішення Payment Link, завдяки якому у новій версії сайту достатньо натиснути кнопку «Підтримати» та ввести електронну пошту і реквізити банківської картки, або скористатися Google чи Apple Pay. Незабаром планують додати ще й функцію регулярних платежів. Крім того, Solidgate погодилася працювати з Фондом без комісії, яка раніше могла сягати мільйонів гривень.

«Про “Повернись живим” сьогодні знають не тільки в Україні, а й в усьому світі. Щодня на сайт заходять сотні тисяч людей, і важливо, аби він працював швидко, був зручним у користуванні, а донатити було легко і просто. Наша команда допомогла фонду з цими технічними питаннями, аби вони могли залучати більше коштів та допомагати нашим героям бути захищеними і рятувати життя», — коментує Experience designer в SoftServe Тарас Скицький.

«Вся команда Solidgate пишається тим, що в дуже короткий термін ми змогли реалізувати функціонал, який дозволяє приймати платежі за лічені хвилини. У “Повернись живим” донатять люди з різних країн та континентів, тому наш головний виклик був у оптимізації карткових платежів. Нам вдалося значно оптимізувати процес проведення платежу, а також підключити прийом донатiв через гаманці ApplePay/GooglePay та організувати підписки», — коментує СEO компанії Solidgate Юрій Алєксієв.

ІТ-спеціалісти покращили безпеку сайту, зовнішній інтерфейс та зручність для користувачів, перевели його на сучасну хмарну інфраструктуру, а також оптимізували для внутрішнього користування і адаптували систему управління контентом (CMS), відповідно до потреб організації. Це важливе оновлення для Фонду, адже відтепер «Повернись живим»  планує розширити межі своєї роботи та більш системно підтримувати Україну медійно — зокрема, розповідаючи про перебіг війни, аналізуючи силовий блок та оборонні рішення.

Над редизайном сайту найбільшого в Україні Фонду, який допомагає армії, працювала команда фахівців у рамках благодійної ініціативи SoftServe — Open Tech, що допомагає розробляти технічні рішення для суспільно важливих проєктів. У компанії планують і надалі співпрацювати з Фондом: зокрема, до кінця війни фахівці компанії підтримуватимуть безпеку та інфраструктуру сайту.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: