Сервіс Glovo запустив послуги медичної лабораторії / Все новости / Главная

Цього року компанія Glovo взяла курс на розвиток нової вертикалі послуг, а саме – медичних. Відтак вже понад три місяці користувачі додатку Glovo можуть скористатися послугами медичних онлайн-консультацій або ж викликати лікаря додому.

“За період березня-червня ми спостерігали зростання попиту на медичні онлайн консультації в середньому на 30-35%. Попри те, що зараз не сезон для простудних захворювань, послуга не втрачає актуальності, а найчастіше є запит на послуги дерматологів і психологів. Крім цього, разом із партнером ми продовжуємо працювати над покращеннями сервісу та налаштували додаткову опцію отримання відгуків від користувачів про наданих послуг,” – розповідає Євген Тришин, генеральний менеджер компанії Glovo в Україні.

У липні в додатку Glovo запустили послуги медичної лабораторії, що передбачає можливість викликати медсестру-лаборанта для забору біоматеріалу для подальших аналітичних досліджень. Наразі послуга доступна для мешканців Києва та Черкас. Найближчим часом, разом із запуском сервісу LAB24 в обласних центрах на заході України, послуга одразу з`явиться і в додатку Glovo у цих містах.

Для замовлення послуги необхідно з головного екрану додатку Glovo перейти до бабблу “Здоров'я та Краса”, вибрати опцію “Медичні послуги” та “LAB24”. У каталозі сервісу представлені різні напрями аналітичних досліджень: від загального аналізу крові та алергічних чи імунних реакцій до обстежень серцево-судинної системи та спеціальних комплексів для дітей. Після визначення напряму досліджень, користувач має вибрати конкретний один або кілька аналізів і підтвердити замовлення. Впродовж наступних 30 хвилин користувачеві зателефонує координатор для уточнення необхідних деталей, зокрема, узгодить адресу, зручний день та час візиту медсестри-лаборанта для забору біоматеріалу. Наприклад, користувач може запланувати візит заздалегідь до двох тижнів. За підсумками користувач отримає результат лабораторних досліджень зручним електронним способом – у месенджері чи на пошту.

Вартість послуг складається з суми конкретного аналітичного дослідження та фіксованої оплати виїзду лаборанта у 299 грн. Користувач може обрати зручний спосіб оплати: карткою через термінал під час візиту лаборанта або під час розмови з координатором отримати SMS з посиланням для онлайн-оплати.

У разі виникнення проблем під час надання послуг, користувачі можуть звернутися на гарячу лінію сервісу LAB24, а на випадок некоректної роботи додатку – радимо звернутися до служби підтримки у додатку Glovo.

“Ми продовжуємо пропонувати користувачам нашого додатку нові можливості та залучати їх до новітніх трендів. З кожною новою послугою ми наближаємось до реалізації головної місії Glovо – зробити у додатку легкий доступ до всього, що є у місті. Разом із Португалією ми зберігаємо першість серед решти ринків у розвитку вертикалі медичних послуг на платформі, а наші результати стають передумовою для додавання подібних послуг і в інших країнах. У Португалії опція замовлення аналітичних досліджень працює з кінця минулого року та вже має позитивні результати. Особливо високий попит має замовлення аналізів на Covid-19 серед іноземців,” – додає Євген Тришин, генеральний менеджер компанії Glovo в Україні.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: