lifecell підтримує абонентів вигідними пропозиціями у роумінгу / Все новости / Главная

Мобільний оператор lifecell запустив нову акцію «Роумінг-п’ятірка» для абонентів у Молдові, Німеччині, Польщі, Румунії, Чехії.

За умовами акції «Роумінг-п’ятірка» роумери можуть замовити 5 ГБ мобільного інтернету за вигідною ціною 50 грн у п’яти найпоширеніших країнах вимушеного перебування українців: Молдові, Німеччині, Польщі, Румунії, Чехії. До кінця липня кожен абонент може замовляти по 5 ГБ інтернету необмежену кількість разів.

«Роумінг-п’ятірка» доступна для всіх абонентів lifecell, які обслуговуються за умовами індивідуальних тарифних планів (передплачених і контрактних). Деталі акції — за посиланням.

Оператор lifecell дбає про своїх абонентів, які змушені були виїхати за кордон, і пропонує їм вигідні акції, щоб завжди вони могли залишатися на зв’язку з близькими та рідними людьми. Так, завдяки акції «Гігабайти без кордонів» абоненти, які сплатили/перезамовили свій пакет послуг, можуть використовувати свої тарифні гігабайти в 34 країнах так само, як в Україні.

В межах акції «Вхідні дзвінки без додаткової плати у роумінгу», абоненти lifecell можуть приймати вхідні дзвінки  у 16 країнах Європи  без додаткової плати за умови сплаченого/перезамовленого пакету послуг.

Також, перебуваючи за кордоном, можна підключити сервіс «Роумінг Пазл» і самотужки обрати й сформувати необхідне наповнення пакета послуг (хвилини, МБ та SMS). І ще одна зручна пропозиція для абонентів lifecell — «Роумінг Онлайн», завдяки якій користувач може обмінювати замовлений обсяг інтернет-трафіку на хвилини для дзвінка, якщо це буде необхідно.

Якщо ж абонент не може скористатися роумінговими пропозиціями та акціями, застосовуються базові тарифи на роумінговий інтернет у відповідній країні.

lifecell й надалі пропонуватиме своїм абонентам акції у роумінгу. Подальші новини про вигідні пропозиції можна відстежувати на сайті оператора.

Тэги:   Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: