ASUS Republic of Gamers представляє ігрові новинки на CES 2023 / Все новости / Главная

Бренд Republic of Gamers (ROG) представив першокласні високопродуктивні пристрої під час заходу «For Those Who Dare: Maxed Out» (Все по максимуму — для тих, хто наважиться), який пройшов в межах виставки CES 2023. Представники ROG показали багато новинок, серед яких дисплеї з приголомшливо високою частотою оновлення та якістю зображення, потужні ноутбуки з процесорами та відеокартами останнього покоління, швидші за всіх попередників маршрутизатори та великий асортимент периферійних пристроїв для створення ігрових систем, в яких буде все, що тільки можна уявити. До переліку цих новинок потрапили ігрові дисплеї ROG Swift Pro PG248QP та ROG Swift OLED PG27AQDM, ігрова клавіатура ROG Azoth, контролер для ПК ROG Raikiri Pro, геймерське крісло ROG Destrier Ergo, ігровий комп’ютер ROG G22CH та багато іншого.

Цього року ROG безпрецедентно розширює свою лінійку ігрових пристроїв, додаючи до неї пристрої з дійсно захмарними характеристиками. Серед нових доповнень, які показали на заході, — ігрові ноутбуки серій Strix Scar та Strix G у 16-, 17- та 18-дюймових версіях. Ці ігрові станції мають процесори AMD Ryzen 9 Zen 4 та Intel Core 13-го покоління, які вивільняють більше обчислювальної потужності, ніж усе, що існувало досі, відеокарти серії NVIDIA GeForce RTX™ 40 для ноутбуків, що в поєднанні з технологіями MUX Switch та NVIDIA Advanced Optimus забезпечують небачену на портативних пристроях швидкодію.

Крім того, у ROG представили новий Zephyrus M16 (GU604) з дисплеями ROG Nebula HDR та AniMe Matrix, а також Zephyrus G16 (GU603) та Zephyrus G14 (GA402). Усі ці ноутбуки відрізняються доведеними до максимуму характеристиками, що дадуть геймерам перевагу над суперниками.

Що стосується більш універсальних пристроїв, у ROG оновили ноутбуки ROG Flow X16 (GV601), Flow X13 (GV301) та Flow Z13 (GZ301) ― усі вони сумісні із зовнішньою відеокартою ROG XG Mobile нового покоління (GC33) для додаткової ігрової потужності. Ці неймовірно універсальні, неймовірно ефектні ноутбуки мають неймовірно компактний корпус, здатний трансформуватися для різних ситуацій, і надають найкраще поєднання робочих характеристик та портативності.

Під час виступу представники ROG також показали, на що очікувати геймерам у майбутньому, продемонструвавши ROG Swift Pro PG248QP — ігровий монітор з найбільшою у світі частотою оновлення 540 Гц, що змінює уявлення про плавність зміни зображення в іграх, і ROG Swift OLED PG27AQDM — перший 27-дюймовий ігровий OLED-монітор ROG формату 1440p з частотою оновлення 240 Гц і часом відгуку 0,03 мс, що миттєво реагує та показує зображення, від якого перехоплює дух.

Крім того, ROG представив перший у світі ігровий маршрутизатор стандарту Wi-Fi 7 з чотирма діапазонами — ROG Rapture GT-BE98, який передає дані зі швидкістю до 25 000 Мбіт/с. Порівняно з пристроями попереднього покоління, середня швидкість зросла на 160%, а пікова — на 20%. Також на презентації показали нову ігрову клавіатуру 75% ROG Azoth, яка має додаткові особливості для тих, хто любить експериментувати зі своїм обладнанням. Цього року ROG та Aim Lab — тренер мільйонів гравців у шутери зі всього світу — знову об’єднали зусилля, щоб створити нові периферійні пристрої, які піднімають планку в кіберспорті. Серед спільних новинок — ігрова миша ROG Harpe Ace Aim Lab Edition та ігровий килимок ROG Hone Ace Aim Lab Edition. Також не обійшли увагою контролер ROG Raikiri Pro з необмеженими можливостями персоналізації та геймерське крісло ROG Destrier Ergo.

 

Тэги:   Asus

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: