10 березня відбулась офлайн-конференція Digital Lending, присвячена відновленню України після перемоги / Все новости / Главная

10 березня відбулась найбільша офлайн подія фінансового сектору з моменту повномасштабного вторгнення - Digital Lending Conference, яка проходила в готелі InterContinental. Цього року основною темою конференції була роль цифрового кредитування у відновленні економіки України після перемоги.

Війна має руйнівну силу, яка впливає на життя українців на кожному кроці. Бізнес втратив багатомільйонні контракти, партнерів та перспективи розвитку, а звичайні громадяни більше не можуть працювати та заробляти кошти. У відновленні економіки після перемоги головну роль зіграє кредитування, але це станеться лише тоді, коли перехід до цифрових інструментів кредитування почнеться вже зараз. Тому провідні експерти галузі зібралися на конференції, щоб обговорити перспективи цифрового кредитування в Україні.

Організацію заходу підтримала Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній за сприяння Проєкту USAID «Реформування фінансового сектору». Identomat, SlonCredit та CreditPlus виступили партнерами конференції, а медіапартнером став профільний фінтех-медіа — FinTech Insider. Серед інформаційних партнерів події були Незалежна асоціація банків України та провідний діловий Digital media України — «Перший Бізнесовий».

«У нашому мінливому світі цифрове кредитування набуває все більшого значення, особливо в такий важкий для нас час. І сьогодні ми маємо можливість вчитися один у одного та обговорювати виклики та можливості, які з ним пов'язані. Тому цьогоріч на конференції ми зосередились на ролі цифрового кредитування, як рушія відновлення економіки України після нашої перемоги. Дякуємо ЗСУ за можливість зустрітися офлайн та обговорювати важливі питання сьогодення», — каже Ростислав Дюк, Голова Правління УАФІК.

«Проєкт USAID “Реформування фінансового сектору” з радістю підтримує Конференцію Digital Lending. Війна з Росією призведе до значних змін у банківській системі, і одна з найважливіших із них – це перехід до цифрових фінансів. Наш Проєкт передбачає підтримку цифрової трансформації банківських та фінансових послуг. Ми плануємо працювати з банківськими та небанківськими установами, а також фінтех спільнотою над новими фінансовими інструментами. Такі конференції допомагають нам підготуватися до перемоги в економічній битві після перемоги України у війні. Цифровізація кредитування та проведення подібних заходів закладають основу для реформування фінансового сектору», — зазначає Роберт Бонд, керівник Проєкту USAID “Реформування фінансового сектору”.

На конференції були присутні представники платіжних провайдерів, фінтех компаній, банків та кредитних організацій, ІТ-компаній та телекому, регулятора та міжнародних організацій, а також юридичних фірм.

Основні спікери події: Роберт Бонд, Юлія Вітка (Проєкт USAID «Реформування фінансового сектору»); Сергій Савчук (НБУ); Ростислав Дюк (УАФІК); Євген Мецгер (Укрфінжитло); Христина Кармазіна (Банк Власний Рахунок); Євген Заіграєв (Приватбанк); Анна Тігіпко (іzibank); Ростислав Синишин (NovaPay); Антон Тютюн (Ощадбанк); Сергій Козлов (Distributed Lab); Олена Коробкова (НАБУ); Григорій Кукуруза (Ukraine Economic Outlook); Віктор Харковець (ПУМБ) та багато інших.

Конференція об’єднала панельні дискусії, бізнес-батли, а також доповіді від провідних спеціалістів галузі. Понад 200 учасників та більше 30 спікерів долучилися до події, аби обговорити роль цифрового кредитування у відновленні економіки нашої держави.

 

Тэги:   Конференции

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: