Українська компанія AgriChain стала номінантом всесвітньої премії Dream Big / Все новости / Главная

Початок 2022 року всі українці зустріли не так, як очікували – 24.02.22 почалась війна. Це вплинуло на всі плани, бізнес-домовленості та проєкти, а також забрало життя та домівки сотень тисяч-мільйонів людей. Однак український народ відповів на виклик з усіх фронтів, об'єднавшись у зусиллях, включаючи громадян, бізнес, військових, волонтерів та партнерів.

У 2022 році компанія Агрічейн здійснила кілька важливих об'єднань, серед яких:

  • Партнерство з Planet та інтеграція AC Scout з платформою Planet Labs дозволили отримувати супутникові зображення полів (Planet Visual, Planet NDVI), що стало особливо важливим в умовах бойових дій в країні та потреби у віддаленому моніторингу стану посівів;
  • У рамках гуманітарного проєкту Common Help Ua, створеного благодійним фондом «Повір у себе» на базі підприємств холдингу Астарта-Київ, компанія Агрічейн розробила та впровадила ІТ-рішення для проєкту, включаючи веб-сайт, мобільні додатки та CRM-систему. Серед партнерів проєкту були такі компанії, як WFP, Vodafone, Raiffeisen Bank, KFW, SkyUp, Glovo, Carlsberg, KSE, AgriChain, Astarta-Kyiv, Creatio та інші.

Planet Labs запросила AgriChain на щорічну конференцію Planet Explore Conference, яка пройде в квітні в Вашингтоні. Також AgriChain була висунута на номінацію “Dream Big”. Номінація “Dream Big” присвячена компаніям, які розширюють межі можливого, керуючись великою сміливою місією.

AgriChain відзначає, що це величезна відзнака, адже Planet збирає світових лідерів всіх передових галузей. Але в умовах відкритої агресії з боку росії було прийнято рішення про участь в заході в режимі онлайн.

А доки, разом з агропромисловим холдингом «Астарта-Київ», AgriChain продовжить фокусуватись на розвитку та популяризації культури цифровізації всієї галузі та кожного окремого аграрного підприємства.

Цей шлях змістовний, важкий та передбачає зміну свідомості, підходів в роботі кожного окремого спеціаліста, агронома чи власника аграрного бізнесу. Та в AgriChain певні, що цьому сприятимуть нові гуманітарні проєкти, партнерства, міжнародні та грантові проєкти, колаборації зі світовими виробничими та ІТ-компаніям, такими як Planet Labs.

 

Тэги:   Бизнес

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: