lifecell запускає нову співпрацю з бізнесом / Все новости / Главная

Мобільний оператор lifecell запрошує партнерів до співпраці в рамках нового напрямку B2B «Лідогенерація», який дозволяє компаніям-партнерам отримувати додатковий дохід. Лідогенерація - це просте і вигідне партнерство B2B, яке полягає у приверненні нових клієнтів і дозволяє партнерам заробляти більше, задовольняючи комплексні потреби своїх клієнтів. Для цього партнерам не потрібні додаткові ресурси та час, співпраця здійснюється на основі їх основної діяльності.

Потенційними партнерами lifecell у «Лідогенерації» можуть бути компанії, що пропонують власні B2B-продукти, переважно, але не обов'язково, пов'язані з телекомунікаціями, а також компанії з розвиненою партнерською мережею. Маркетинговим агентствам, постачальникам віртуальних АТС, рішень для колл-центрів та СRM-систем, а також підприємствам, спеціалізуються на інтеграції сервісів або продуктів для B2B, таке партнерство може бути особливо вигідним.

Алгоритм «Лідогенерації» простий і зрозумілий:

  1. Після укладення договору з партнером-лідогенератором, команда надає йому коротке базове навчання щодо продуктів lifecell - конвергентних рішень та Big Data.
  2. Партнер, спілкуючись зі своїми клієнтами і пропонуючи свої послуги, також представляє продукти lifecell.
  3. Якщо клієнт зацікавлений, партнер передає контакти цього клієнта lifecell як потенційного клієнта, якого оброблятиме менеджер.
  4. За кожного такого потенційного клієнта, який укладе договір з lifecell, партнер отримує винагороду.

lifecell пропонує партнерам-лідогенераторам представити своїм клієнтам продукти, які є необхідними для ефективної роботи будь-якої компанії:

  • Конвергентні рішення - це комплекс рішень для організації якісної бізнес-телефонії в офісі та поза його межами. Видатним продуктом в цій групі є єдина мережа FMC, яка поєднує комунікацію офісів, мобільних та стаціонарних телефонів співробітників компанії в єдину корпоративну мережу з короткою нумерацією та інтелектуальною обробкою дзвінків. Цей продукт є дуже популярним і відомий своєю якістю та стабільністю.
  • Big Data - це різноманітні системи обробки великих обсягів інформації, які дозволяють компаніям отримувати конкурентні переваги на ринку та збільшувати обсяги продажів. Аналіз великих даних дозволяє визначати цільову аудиторію та її потреби, налагоджувати точну спрямовану рекламу та взаємодію з клієнтами, вибирати ефективні маркетингові інструменти. Це відкриває безліч можливостей для бізнесу.

Дізнатися більше про «Лідогенерацію» та залишити заявку для отримання детальної консультації щодо програм співпраці можна за посиланням.

 

Тэги:   Бизнес, Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: