lifecell нараховуватиме гігабайти інтернету за донорство крові / Все новости / Главная

Напередодні Міжнародного Дня донора мобільний оператор lifecell та платформа DonorUA поєднують зусилля з метою мотивувати донорський рух в Україні. Тепер абоненти lifecell, які здадуть кров або її елементи в період з 12 червня, матимуть можливість отримати 10 ГБ в рамках акції «Гігапоміч».

Зараз донорство крові має особливе значення, оскільки одна донорська кров може врятувати три життя. Великі втрати, що виникли внаслідок повномасштабної війни, суттєво збільшили потребу в донорській крові. Коли люди стають донорами, вони надають шанс на життя іншим людям, зокрема нашим захисникам та захисницям.

Акція «Гігапоміч» від мобільного оператора нагадує своїм абонентам про важливість донорства та стимулює їх здавати кров, отримуючи винагороду від lifecell за їхній важливий внесок - 10 ГБ мобільного інтернету на 14 днів за 0,01 гривень.

«Ви рятуєте — ми дякуємо», - таке гасло нової акції lifecell «Гігапоміч».

Щоб отримати подяку від lifecell, потрібно виконати такі кроки:

  1. Здати кров у будь-якому центрі крові та отримати довідку про донацію.
  2. Зареєструватися або увійти на сайт donor.ua та в особистому кабінеті завантажити довідку про донацію.
  3. Після успішного підтвердження довідки замовити нарахування від lifecell на сайті donor.ua, у розділі «Бонусна програма» > «Бонус від lifecell», натиснувши кнопку «Отримати 10 ГБ».

За кожну донацію крові або її компонентів, підтверджену довідкою з датою після 12 червня 2023 року, абонент отримує одне нарахування 10 ГБ мобільного інтернету. Донор-абонент lifecell може замовити акційний пакет послуг на протязі 14 днів після отримання довідки про донорство.

В акції «Гігапоміч» беруть участь абоненти lifecell, які користуються індивідуальними та корпоративними тарифними планами, а також ті, хто переніс свій номер до lifecell з інших операторів. lifecell висловлює подяку кожному абоненту-донору крові.

Акція триватиме до 31 грудня 2023 року (включно) на всій території України, за винятком тимчасово окупованих та непідконтрольних територій.

Здати кров можна майже в будь-якому місті України, де є центри крові або інші медичні заклади. Повний список доступних місць по всій Україні можна знайти на сайті за посиланням.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: