Український SET University став партнером Каліфорнійського університета Берклі / Все новости / Главная

SET University підписав довгострокову угоду про партнерство з Fisher Center for Business Analytics, що належить Каліфорнійському університету Берклі. Головна мета цього співробітництва полягає в розширенні можливостей для освіти та залученні найкращих науковців світового рівня для навчання українських студентів. Співпраця включатиме прискорену програму з інновацій та підприємництва, а також навчання в технічних галузях. Перший спільний курс зі штучного інтелекту та бізнес-аналітики розпочнеться в серпні.

У липні 2023 року SET University уклав довгострокове партнерство з центром Fisher Center for Business Analytics, що є частиною Каліфорнійського університету Берклі. Цей університет посідає четверте місце в рейтингу найкращих університетів світу за версією U.S. News & World Report на 2023 рік. Головною метою партнерства є створення додаткових освітніх можливостей для українських студентів та інтеграція експертів університету Берклі, контенту та передових практик української технологічної та бізнес-освіти. В рамках партнерства передбачається проведення різних воркшопів та реалізація довгострокової програми, спрямованої на інновації та підприємництво.

«З самого початку SET University створювався, як університет, який надає освіту світового рівня для українських студентів. Партнерство з UC Berkeley Fisher Center for Business Analytics підтверджує, що ми рухаємось у правильному напрямку. Я вдячна нашим партнерам та радію, що українські студенти стали на крок ближче до високоякісної освіти в Україні. Найкращим результатом цієї співпраці стане поява нових успішних стартапів та фаундерів в Україні», — каже Ірина Вольницька, президентка SET University.

Першою програмою, що випливає з цього партнерства, буде офлайн-воркшоп для українських жінок Leading with Confidence in the AI World – Empowering Women with Business Analytics and Machine Learning (Підтримка жінок у сфері бізнес-аналітики та машинного навчання). Ця ініціатива є частиною глобальної програми Берклі, спрямованої на підтримку інклюзивності в галузі штучного інтелекту. Воркшоп, що триватиме 3 дні, безкоштовний для учасниць і дозволить їм ознайомитися з особливостями генеративного штучного інтелекту та його застосуванням у бізнес-аналітиці. Курс був спеціально розроблений для українських жінок.

Програма буде корисною для жінок, які займаються проєктами, спрямованими на розвиток економіки та благодійності. Організатори також запрошують до участі жінок, які постраждали від війни або стали внутрішньо переміщеними особами, а також представниць Збройних Сил України, Національної гвардії України та Сил спеціальних операцій. Метою курсу є допомогти їм вдосконалити свої професійні навички та навчитися використовувати та керувати даними з використанням штучного інтелекту.

Тренінг проведе Готьє Вассер, експерт з аналізу даних і цифрової трансформації, директор та професор Fisher Center for Business Analytics Каліфорнійського університету Берклі. Цей фахівець навчає бізнес-лідерів ефективно використовувати аналітику та дані в стратегіях бізнесу. Готьє також приєднався до SET University як запрошений професор та член академічного правління.

«За останні 16 місяців Україна неодноразово підтверджувала свій статус технологічної країни з неймовірним потенціалом. Ми бачили як приклади неймовірної стійкості, так і проривних технологій. Для нас важливо переймати цей досвід та підтримувати розвиток технологічного сектору України. Партнерство Каліфорнійського університету в Берклі з SET University — наступний захопливий і важливий крок у співпраці та зміцненні досвіду українських спеціалістів», — каже Готьє Вассер, професор та директор Центру бізнес-аналітики Фішера Каліфорнійського університету Берклі.

Воркшоп безкоштовний і відбудеться офлайн у Києві з 30 серпня по 1 вересня. Реєстрація вже відкрита, і ви можете отримати додаткову інформацію та зареєструватися за посиланням: https://bit.ly/berkeley_set_university_ai

Команди SET University та Берклі також активно працюють над щорічною програмою з інновацій та підприємництва. У рамках цієї програми студенти магістерських програм SET University та всі зацікавлені зможуть отримати практичні навички у розробці стартапів. Крім того, передбачені лекції від експертів з Берклі та SET University. Найуспішніші студенти з проектами, розробленими в рамках програми, матимуть можливість відвідати Каліфорнію, де вони зможуть знайомитися з технологічною спільнотою Берклі та Кремнієвої долини. Організатори також прагнуть розширити співпрацю між студентами SET University та Берклі, що може призвести до менторських сесій або спільних проектів. Наразі програма перебуває на стадії розробки, і організатори обіцяють поділитися деталями та відкрити реєстрацію через кілька місяців.

Нещодавно SET University розпочав магістерські програми з кібербезпеки, комп'ютерних наук та інноваційної інженерії. Всі студенти, які навчаються на цих програмах, автоматично можуть брати участь у спільних програмах з UC Berkeley Fisher Center for Business Analytics без додаткового відбору. Детальнішу інформацію про магістерські програми можна знайти за посиланням: https://bit.ly/set_masters_programs

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: