IT-компанія Intellias створить інноваційну освітню лабораторію в Львівському університеті / Все новости / Главная

Глобальна IT-компанія Intellias та Львівський національний університет ім. І. Франка оголосили про укладення Меморандуму про довгострокову співпрацю. У рамках цієї угоди Intellias створить унікальну освітню лабораторію IntelliMapLab на базі однієї з аудиторій Львівського університету.

Представники Intellias підкреслюють, що розвиток молодих талантів є одним з важливих напрямків роботи компанії. Спільні освітні проекти з Львівським національним університетом нададуть студентам додаткові можливості для навчання та професійного зростання. Лабораторія IntelliMapLab, що буде створена на базі ЛНУ, стане інноваційним простором, де студенти під керівництвом експертів Intellias зможуть вивчати технології розробки навігаційних мап та здійснювати практичні проекти.

За словами Віталія Седлер, СЕО та співзасновника Intellias, IntelliMapLab дозволить студентам Університету отримати доступ до передових технологій та знань у сфері навігаційних систем. Сьогодні ці технології дуже затребувані в автомобільній галузі. 

ЛНУ і Intellias вже мають досвід успішної співпраці. Експерти компанії проводили в університеті воркшопи на теми IoT, хмарних сервісів AWS, iOS та Golang. Крім того, саме тут навчались співзасновники компанії, Віталій Седлер та Михайло Пузраков.

Компанія Intellias постійно реалізовує різноманітні освітні ініціативи в рамках програми Growth Mindset, метою якої є розвиток спеціалістів Intellias, а також допомога студентам технічних спеціальностей та розробникам-початківцям в їхній професійній кар'єрі. Одним з таких проектів є ініціатива IntelliStart, що надає студентам можливість пройти безкоштовні курси з актуальних ІТ спеціальностей та взяти участь в онлайн і офлайн мітапах.

В 2022-2023 була реалізована програма Junior Stream, спрямована на вивчення Java та Scala. Завдяки цій програмі 10 обраних молодих професіоналів під керівництвом досвідчених інженерів Intellias здобули практичні навички та познайомилися з технологіями в automotive індустрії. Зараз всі ці спеціалісти активно працюють над реальними проектами компанії та допомагають реалізувати амбітні завдання.

Унікальна співпраця між Intellias та Львівським національним університетом відкриває нові можливості для майбутнього розвитку технологічних інновацій та освіти в Україні.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: