Українці за кордоном можуть заробляти на оновленні цифрових мап / Все новости / Главная

Одна з найбільших IT-компаній в Україні, GlobalLogic, залучає українців за кордоном до оновлення цифрових мап. Досвід в ІТ не обов'язковий. Головна задача: відвідувати місця та оновлювати інформацію про них на мапах. 

GlobalLogic відкриває нові можливості для українців за кордоном. Усе, що потрібно робити, прогулюватись містом і відвідувати певні місця за маршрутом. Щоб виконати проєктне завдання та отримати гонорар достатньо мати смартфон та ФОП для укладення контракту. Проєкт буде особливо цікавий початківцям, які б хотіли отримати свій перший досвід у сфері інформаційних технологій.

Від початку проєкту було доступно 8 країн та понад 50 міст. Актуальний сьогодні перелік локацій, де шукають пішоходів, виглядає так:

  1. Туреччина — Бурса, Ізмір, Кайсері
  2. Італія — Таранто, Венеція
  3. Франція — Район Ла-Боль
  4. Іспанія — Бадахос, Толедо, Віго, а також маршрут від Картахени до Кастельйон-де-ла-Плана
  5. Польща — Ланьцут

Детальніші умови та постійні оновлення переліку країн та міст можна дізнатись на сайті компанії. 

Зазвичай ми шукаємо досвідчених інженерів, проте до цього проєкту може долучитись людина без досвіду, – говорить Володимир Дейнека, консультант з People Development у GlobalLogic, –  наша компанія надає своїм замовникам сервіс повного циклу, від збору та аналітики контенту до створення високотехнологічних рішень. Для цього, контент-відділ час від часу залучає до співпраці найрізноманітніших експертів: знавців мандаринської мови, експертів з хокею чи, як зараз, пішоходів зі смартфонами.”

 

Тэги:   GlobalLogic

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: