Голова британського офісу GlobalLogic відвідав Львів, щоб розвивати бізнес між Україною та Великою Британією / Все новости / Главная

Велика Британія посідає третє місце серед країн, які замовляють в України найбільше IT-послуг. Попереду – США та Мальта, згідно даних Національного банку України. 

При цьому, у структурі експорту GlobalLogic (одна з трьох найбільших ІТ-компаній та одна з найбільших експортерів України, – Forbes) за 2022 рік, Велика Британія посідає п’яте місце серед країн, які замовляють найбільше послуг з України. Після США, Ізраїлю, Німеччии та Польщі.

Марк Фаррінгтон, Голова британського офісу GlobalLogic, відвідав Львів, щоб підтримати Україну та допомогти збільшити обсяг бізнесу між Британією та Україною.

“Україна – наш найбільший центр розробки в Європі. Тільки у GlobalLogic це 6500 фантастичних спеціалістів, які показали свій професіоналізм за найскладніших обставин. Зараз у Британії великий фокус на фінтех і досвід та навички українських розробників стануть у нагоді. Це – фундамент для зростання бізнесу між Британією та Україною.”, — коментує Марк Фаррінгтон.

Понад 200 українських інженерів GlobalLogic вже розробляють рішення для лідерів FinTech-індустрії, що вкотре підтверджує експертизу спеціалістів і довіру іноземних партнерів. За результатами дослідження GlobalLogic до Дня Незалежності, 72% іноземних колег відзначають високий рівень ІТ-сектору в Україні.

“Україна має розвинутий FinTech сектор: у нас популярний онлайн банкінг, 67% фінансових платежів та понад 90% транзакцій здійснюються безготівково. На рівні міста, ми створюємо нові можливості для прискорення діджиталізації. А співпраця з іноземними партнерами є корисним джерелом досвіду та ресурсу для нашого розвитку.”, — розповідає Андрій Павлів, Начальник управління інвестицій та проектів департаменту економічного розвитку Львівської міської ради.

За словами представниці Львівського ІТ Кластера, Ярини Возняк, міжнародні візити стають все частішими. Така підтримка дозволяє просувати послуги українських інженерів за кордоном, тим самим утримуючи наявних клієнтів та залучаючи нових.

“Сьогоднішня зустріч з паном Фаррінгтоном закріплює міцні бізнес-відносини з Великою Британією. Ми докладаємо багато зусиль для промоції України на міжнародному рівні, зокрема, тепер українські компанії можуть долучатись до Tech UK Market.”, — додає Ярина Возняк, керівниця команди досліджень Львівського ІТ Кластера.

 

Тэги:   GlobalLogic

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: