Рюкзаки для роботи та бізнесу: стиль і функціональність в одному / Все новости / Главная

Сучасний рюкзак – багатофункціональний аксесуар людини, який спрощує життя та дозволяє їй стильно виглядати. Через різноманітність фасонів та варіантів виконання кожен знайде для себе те, що йому потрібно. Адже вони відрізняються виконанням, зовнішнім виглядом, габаритами, внутрішнім наповненням та багатьом іншим.

З ними зручно ходити на прогулянки, на заняття до школи чи будь-якого іншого навчального закладу, на роботу та відпочинок. Ознайомитись з великою кількістю рюкзаків можна на сайті HARVEST, де представлений детальний опис кожної моделі, її характеристики, фотографії та актуальна ціна. Про якість продукції говорять позитивні відгуки та гарантія від виробників.

Види рюкзаків для роботи

Варіантів рюкзаків багато і кожен з них має свій функціонал, параметри та можливості для використання. Для зручності вибору вони поділені на категорії:

  1. Міські. Включають велику кількість невеликих відсіків та кишень, щоб розміщувати особисті речі та аксесуари;
  2. Для роботи. Спеціальні моделі для зайнятих людей. Всі рюкзаки для роботи мають стиль casual, строгий зовнішній вигляд та внутрішні кишені. Чимось схожі на міські моделі;
  3. Тактичні. Використовуються для поїздок на полювання чи риболовлю, також використовуються військовими;
  4. Для подорожей. Спеціалізовані моделі з міцної тканини та великим об'ємом;
  5. Туристичні. Зручні у своєму виконанні та місткі для розміщення великої кількості речей та елементів побуту.

За оформленням рюкзаки можуть бути м'якими, каркасними та жорсткими.

Особливості рюкзаків для роботи та бізнесу

Ділові рюкзаки комфортні та практичні, вони ідеально підійдуть для зберігання документів, ноутбука, інших гаджетів та елементів. З ними можна мати вільні руки та переміщати якнайбільше речей. Продумана організація простору за лічені секунди дозволить знайти у рюкзаку потрібну річ.

Деякі моделі рюкзаків мають USB-порти та невеликий отвір для навушників, що закривається заглушкою. Бренд HARVEST завжди пропонує новинки, тому щороку з'являються нові цікаві моделі. Вони відрізнятимуться зовнішнім виконанням, кольором, набором функціональних кишень та внутрішніх відділень.

Підбірка бізнес-рюкзаків від HARVEST

Модель DATABASE у чорному кольорі з матовим відтінком – відмінне рішення для ділових людей та студентів. Усередині є три відділення для комфортного розміщення речей: канцелярії та паперів, ноутбука та об'ємних речей. Для закриття використовуються блискавки та великий клапан із магнітами. Вентиляційна сітка Air Mesh на спинці та лямках відводять зайве тепло.

Модель ROLLTOP 2 – ще один варіант для міських прогулянок та поїздок на роботу. Основне відділення можна збільшити на 5 літрів, що дозволить переносити об'ємні речі. Воно поділено на два відділення із захистом із пінного матеріалу. Передбачено додаткову кишеню у відділенні для ноутбуків. Об'єм – 18 літрів.

Модель CASPER у матовому виконанні, але у світлому відтінку. Відмінний варіант для зберігання записника, ноутбука, книги та інших особистих речей. На передній та бічній стінках є невеликі кишені для зберігання речей, до яких потрібен швидкий доступ. Лямки та задня стінка доповнюються пінним матеріалом для додаткової м'якості.

Висновок

Пропозицій від HARVEST достатньо, щоб знайти стильний та функціональний аксесуар на кожен день. Правильно підібраний рюкзак – це комфорт та захист спини, а також свобода дій для рук.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: