Creative States відкрили нову локацію в Києві і досягли загальної площі 20000м² в Україні / Все новости / Главная

Українська компанія Creative States відкрила нову локацію в Києві, Creative State of Arsenal 3. Це продовження флагманського проєкту на Арсеналі, і шоста локація у всій мережі по Україні.

Локація площею більше 3 тисяч м² на трьох поверхах розрахована на 475 резидентів – дорослих і дітей. Creative State of Arsenal 3 виконано у сімейному форматі: так, резидентам буде доступний сервіс професійних нянь для дітей на локації.

Архітектура будівлі комендатури, де розташовується третій “Арсенал”, передбачає використання першого поверху як укриття – під час тривог резидентам достатньо спуститися вниз. Стіни товщиною в 1,5 м, додаткова огорожа вздовж нижніх фасадних вікон будівлі за допомогою бетонних блоків роблять перебування на локації ще більш безпечним.

На випадок блекаутів, електроенергією локацію забезпечуватимуть два потужні генератори. Також підведено пасивну оптику Інтернету, якщо міська інфраструктура енергозабезпечення вийде з ладу через відключення.

Щодо стилістики і прив’язки до міста – цього разу Creative States обрали Единбург. В компанії коментують, що атмосферно, за допомогою дизайну, відтворили “сучасний Гоґвортс”:

“Працюючи над дизайном Creative State of Arsenal 3, ми надихалися атмосферою замку з книг Джоан Роулінг. Тому наші мітинг-руми мають відповідні назви – від “Нумерології” та “Трансгресії” до “Зіллєваріння” та “Захисту від темних мистецтв”.

Це вийшла дуже елегантна локація, напевно, «найтихіша» серед усіх в Creative States. В ній все просякнуте духом спокою та балансу. Лаунж-зони тут розосереджені по всій площі, і за рахунок диверсифікації спільних зон, включаючи мітинг-руми, Creative State of Arsenal 3 вийшов більш тихим та діловим. Але не менш від того креативним: так, на вході в локацію стоїть гігантська скульптура вартового, який виготовили талановиті київські скульптори з Gorn Ceramics”, – коментують в Creative States.

Офісна інфраструктура передбачає на локації простори різних форматів. 12 мітинг- і 14 скайп-румів, 5 “мікро-скайпів”, івент-хол на 50 чоловік, Hot Desk зона на 40 місць.
19 приватних офісів різного розміру, включаючи формат офісних студій зі своїми кава-поінтами і кухнями, та 9 бізнес сьютів, повністю кастомізованих під резидента.

Санвузли, серед яких і дорослі, і дитячі, і для людей з інвалідністю, душові, кухня з шефом, кімната для відпочинку зі спальними капсулами, власний кінотеатр – інфраструктура локації повністю облаштована усім необхідним для продуктивної роботи та всебічного дозвілля. 

Також в Creative States анонсували нові формати локації – зокрема, студія для блогерів та креаторів з необхідною технікою для запису, та pop-up маркетплейс для українських брендів.

“​​Впевнено кажу, що це вийшла найбільш незвичайна локація в Creative States. Локація, створена під час війни. Локація як символ життя всупереч реальності. Усі бізнес-ризики меркнуть на фоні шаленої жаги до життя українців. Вся команда Creative States висловлює подяку ЗСУ: завдяки самовідданості українських воїнів цей проєкт став можливим”, – коментує Ілля Кенігштейн, СЕО та засновник Creative States.

Третя локація Creative States на “Арсеналі” реалізована у партнерстві з компанією A Development, з якою запустили всі попередні проєкти в рамках A Station.
Дизайн і архітектуру локації розробило українське архітектурне бюро NAV.KOLO.NAS.

Ще на момент анонсування проєкту Creative State of Arsenal 3, локація побила рекорд за попереднім бронюванням на рівні 50%. Третій “Арсенал” вже приймає резидентів та пропонує тариф Hot Desk зі знижками до 50%, які діють до кінця грудня: наразі можна оформити місце за 250$ на грудень та січень і за 150$ на січень відповідно.

Ціни у приватних та кастомізованих офісах у форматах Private Office, Business/ Executive Suite та Business Studio стартують від 450$ за місце на місяць.

Також, Creative States пропонує одноденний формат відвідування локації — він обійдеться резиденту у 30$ за нефіксовне місце у загальному просторі. Оформлюючи резидентство у Creative States, клієнт отримує офісну інфраструктуру, бізнес- та лайфстайл-сервіси, а також доступ до ком’юніті.

Відкривши Creative State of Arsenal 3, портфель компанії сягнув 20 000 м². Creative States залишається найбільшим та швидкозростачим гравцем ринку гнучких просторів в Україні. Також в компанії мають неанонсований проєкт на «Арсеналі» площею 2500 м² і плани запуску в країнах Європи. Глобальна мета Creative States — вийти на 30-35 локацій у наступні роки масштабування в Україні та за її межами.

 

Тэги:   Бизнес

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: