lifecell продовжує акції для абонентів-роумерів у 2024 році / Все новости / Главная

Мобільний оператор lifecell продовжує дію акцій «Гігабайти без кордонів» та «Хвилини для України» до кінця травня 2024 року. Абоненти-роумери lifecell зможуть надалі використовувати пакетні гігабайти та хвилини за кордоном у низці країн за умови оплаченого пакета послуг.

Оператор lifecell дбає про своїх абонентів, які були змушені виїхати за кордон через війну, та продовжує дію акцій у роумінгу до 31 травня 2024 року. Завдяки пропозиціям «Гігабайти без кордонів» та «Хвилини для України», українці можуть і надалі користуватися швидкісним мобільним інтернетом та здійснювати дзвінки без додаткової плати у роумінгу, сплачуючи лише свій звичайний пакет послуг. Щомісяця акціями для роумерів користуються близько 400 тисяч абонентів lifecell.

Для того, щоб продовжувати користуватися пакетними гігабайтами у більш ніж 30 країнах і дзвінками на українські номери у 8 країнах без додаткової плати, слід оплатити пакет послуг за тарифним планом або перезамовити його за номером *700# у період проведення акцій. Акції не потребують додаткового підключення – хвилини/гігабайти нараховуються  автоматично після оплати/перезамовлення пакету послуг.

Залишок можна перевірити за USSD-кодом:

  • інтернет за акцією «Гігабайти без кордонів» - *108*5#
  • хвилини за акцією «Хвилини для України» - *108*4#

Акція «Гігабайти без кордонів» діє у таких країнах: Австрія, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Греція, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Північна Македонія, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Туреччина, Угорщина, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Чорногорія, Швеція, Швейцарія. З 1 січня 2024 року до переліку країн додається Японія, однак, акція наступного року припинить діяти на території Північної Македонії та Сербії.

Акція «Хвилини для України» діє у Польщі, Молдові, Румунії, Словаччині, Бельгії, Люксембурзі, Франції та Іспанії. Хвилини можна використовувати для вхідних дзвінків з України та вихідних дзвінків в Україну на всі номери (міські, мобільні та номери lifecell).

 

Тэги:   Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: