LG оновить платформу webOS для власників старіших моделей LG Smart TV / Все новости / Главная

LG оголосила, що пропонує нове оновлення платформи webOS для власників старіших моделей LG Smart TV, фактично перетворюючи їхні розумні телевізори на остаточний центр домашніх розваг.

На початку 2024 року програма webOS Re:New надасть найновіше оновлення webOS для кожної моделі в лінійці телевізорів OLED LG 2022 року, LG OLED Flex, LG OLED Objet Collection Posé, а також LG 2022 QNED Mini LED 8K (серія QNED99/95), гарантуючи користувачам насолоду від нових телевізійних вражень протягом наступних п’яти років. У майбутньому це оновлення пошириться на більшу кількість телевізорів LG в усьому світі, щоб додати більше розваг і універсальності до глобального телеперегляду.

З останньою версією webOS власники телевізорів LG Smart TV можуть насолоджуватися ще більш персоналізованим переглядом завдяки головному екрану, який вітає користувачів рекомендаціями, що відповідають їхнім вподобанням. Інтерфейс дуже легко налаштувати, тобто глядачі матимуть змогу підлаштувати вибір контенту й послуг та отримати до них кращий доступ. Quick Card UI інтуїтивно сортує їх за категоріями, такими як «музика», «ігри» та «спорт», у орієнтованому на користувача інтерфейсі, який нагадує мобільний дизайн, щоб зробити процес ще більш безперебійним.

Більше того, завдяки передовій технології безпеки та оптимізованій операційній системі користувачі протягом усього перегляду захищені високою стабільністю, безпечністю та безперебійністю.

Ураховуючи, що оновлення webOS встановила все більша кількість смарт-телевізорів LG, контент-провайдери та розробники послуг матимуть більше можливостей поширювати новий контент, послуги й функції поміж ширшої аудиторії.

LG поділилася своїм сміливим баченням стати платформою для медіа та розваг, пройти бізнес-трансформацію, яка збагатить життя споживачів, та надавати цінні послуги та унікальну колекцію підібраного контенту через широкий асортимент продуктів. Завдяки понад 200 мільйонам розумних телевізорів LG у всьому світі, webOS продовжуватиме розвиватися шляхом суттєвих оновлень, щоб постійно революціонізувати клієнтський досвід. LG готова інвестувати значні кошти у свій бізнес webOS з метою забезпечити величезну бібліотеку контенту та послуг, щоб задовольнити різноманітні способи життя та вподобання споживачів, зміцнюючи свою конкурентну перевагу у виборі контенту та зручності.

«Постійне вдосконалення UX та UI платформи webOS свідчить про те, що LG рішуче прагне підвищити зручність і безпеку, гарантуючи, що користувачі отримають переваги від безпроблемного та безпечного користування нашими продуктами», — заявив Байк Сон Пілл, керівник відділу планування продукції компанії LG Home Entertainment. «Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів незабутніми враженнями, надаючи на наших телевізорах широкий спектр контенту та послуг».

Останні інновації компанії LG Home Entertainment представлять на виставці CES 2024 з 9 по 12 січня на стенді LG (№16008, Конференц-центр Лас-Вегаса).

Щоб залишатися в курсі всіх захоплюючих анонсів LG на виставці CES, відвідайте www.lg.com/ces2024 і канал LG Global на YouTube. 

 

Тэги:   LG

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: