LG представила нові інновації для дому на виставці KBIS 2024 / Все новости / Главная

LG Electronics (LG) представила ряд рішень для покращення домашнього життя на виставці Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) 2024. Нові інновації, включаючи Bath Solution, PuriCare HydroTower та System Ironing, поєднують передові технології з елегантним дизайном, щоб зробити життя більш комфортним, зручним та стильним.

Bath Solution: комфорт та чистота у ванній кімнаті

LG пропонує комплексне рішення для ванної кімнати, яке робить щоденний досвід більш приємним. Smart Bath and Shower Purifier забезпечує освіжаючий душ, очищаючи воду за допомогою вдосконаленого фільтра. Система відстежує споживання води та нагадує про заміну фільтра.

Для підтримки комфортної температури використовується термостат, а інтуїтивна панель керування з дисплеєм дозволяє легко регулювати параметри. Smart Airflower контролює температуру та вологість повітря, а багатофункціональне розумне дзеркало надає корисні поради та інформацію.

PuriCare HydroTower: чисте повітря та гігієна

LG PuriCare HydroTower – це стильна колона, яка поєднує очищення та зволоження повітря. Завдяки інноваційним технологіям, HydroTower видаляє шкідливі речовини, бактерії та мінерали, а також нагріває воду до 100°C для забезпечення максимальної гігієни.

Пристрій також оснащений фільтром, який затримує наддрібні частинки пилу, створюючи здорову атмосферу в приміщенні. PuriCare HydroTower легко чистити, а його потужність зволоження становить 700 мл/годину.

System Ironing: бездоганний одяг без зусиль

Система прасування LG поєднує елегантний дизайн з високою ефективністю. Прасувальна дошка з вбудованою паровою праскою генерує пару під тиском 5 бар, що розгладжує навіть найстійкіші складки.

Додаткова потужність забезпечується парогенератором високого тиску. Два вентилятори видаляють вологу з одягу, запобігаючи його усадці. Система легко складається для зберігання.

Нові рішення LG для дому можна було побачити на стенді компанії (West Hall #2343) під час KBIS 2024 у Лас-Вегасі, штат Невада.ъ

 

Тэги:   Умный дом, LG

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: