Інноваційний розкладний HONOR Magic V2 – ексклюзивно в АЛЛО / Все новости / Главная

Компанія АЛЛО продовжує офіційно представляти на українському ринку світові інновації. Відразу два потужних смартфони HONOR з’явилися ексклюзивно в мережі АЛЛО, на allo.ua та у мобільному застосунку: лаконічний і високопродуктивний HONOR Magic 6 Lite 5G і HONOR Magic V2 – перший у світі розкладний смартфон товщиною менше сантиметру у складеному вигляді.

Надтонкий HONOR Magic V2 з розкладним корпусом

Новинка HONOR Magic V2 (16+512 ГБ) дасть сучасному українцю змогу впоратися з багатозадачністю: з ним можна як вирішувати повсякденні завдання, так і за потреби дистанційно працювати з терміновими проєктами. Це смартфон з двома екранами та інноваційною розкладною конструкцією корпусу. Титановий шарнір – дуже надійний і здатний витримати до 400000 згинань. Товщина смартфона – лише 9,9 мм, а в розкладеному стані –  4,7 мм, вага моделі –  231 г.

HONOR Magic V2 надзвичайно потужний. Він працює на базі мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, яка у поєднанні з трьома фірмовими технологіями підвищення продуктивності HONOR Boost забезпечує плавну роботу смартфона. Ефективне охолодження моделі відбувається завдяки ультратонкій системі відведення тепла HONOR Bionic.

Два флагманських екрани – внутрішній з діагоналлю 7,92" та зовнішній з діагоналлю 6,43"  – безпрограшно поєднують портативність та велике зображення, даючи змогу повністю зануритися у те, що відбувається на екрані. Потрійна камера HONOR Magic V2 має все для розкриття магії зображення. Основний об'єктив на 50 Мп (f/1.9), ультраширококутний на 50 Мп (f/2.0) та телефотооб'єктив на 20 Мп (f/2.4) дають можливість користувачам створювати неймовірні фото, передаючи у найменших дрібницях всю гаму почуттів. Дві фронтальні камери на 16 Мп з широким кутом огляду забезпечать чудову якість зображення як під час відеоконференцій, так і для створення контенту для соцмереж. За автономну роботу смартфона до 30 годин відповідає подвійний кремнієво-вуглецевий акумулятор ємністю 5 000 мА•год з підтримкою швидкої зарядки 66 Вт.

HONOR Magic V2 доступний в АЛЛО у двох кольорах – чорному та фіолетовому. До 25 березня 2024 року діє спеціальна пропозиція з вигодою до 10 000 гривень, тому вартість новинки – 69 999 гривень.

Захист екрана від падіння в моделі HONOR Magic 6 Lite

HONOR Magic 6 Lite 5G  (8+256 ГБ) – це збалансоване рішення для роботи, навчання та розваг. Унікальна перевага моделі – новий тришаровий захист, який ефективно посилює екран та рамку корпусу, захищаючи внутрішні компоненти смартфона від пошкоджень, а новий амортизуючий матеріал краще поглинає силу удару при падінні. За продуктивність новинки відповідає процесор Snapdragon 6 Gen 1. Яскравий та чіткий AMOLED-дисплей моделі піклується про очі свого власника завдяки високочастотному регулюванню ШІМ, а також динамічному затемненню та автояскравості.

З новинкою можна забути про вплив температури на роботу смартфона, бо Magic 6 Lite бездоганно працюватиме в діапазоні від -20 до +55 °C. Створювати візуальний контент допоможе потрійна камера моделі з основним сенсором на 108 Мп, ширококутною та макрокамерами. Тривалу автономність моделі забезпечує акумулятор ємністю 5 300 мА•год. Попри всі технологічні інновації, корпус моделі – все такий же тонкий, 7,98 мм.

Все ці переваги можна отримати до 25 березня за вигідною ціною – 13 999 гривень.  HONOR Magic 6 Lite доступний у трьох кольорах: помаранчевому, зеленому та чорному.

Кожному покупцеві новинок буде нараховано кешбек АЛЛО Гроші на ще вигідніші наступні покупки. Для клієнтів АЛЛО та фанів HONOR діє програма кредитування та оплати частинами, а також абсолютно безкоштовна доставка товарів в магазини АЛЛО та АЛЛО МАХ, а також у точки видачі АЛЛО Express при оформленні замовлення онлайн.

АЛЛО є офіційним дистриб’ютором бренду HONOR з вересня 2023 року. Всі смартфони імпортовані офіційно та мають гарантію виробника.

 

Тэги:   Смартфоны, Allo.ua

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: