LG Electronics представила портативну колонку StanbyME / Все новости / Главная

LG Electronics (LG) оголосила про глобальний запуск LG StanbyME (модель XT7S), нового портативного динаміка, який може використовуватися як з телевізором LG StanbyME, так і окремо.

Універсальність та висока якість звуку

StanbyME – це портативна аудіосистема, що підходить для використання як вдома, так і на вулиці. Вона пропонує високу якість звуку та універсальність, що відповідає потребам сучасних користувачів. Ця колонка ідеально підходить для людей, які цінують дизайн та хочуть насолоджуватися потоковим контентом і музикою де завгодно.

StanbyME легко синхронізується з телевізором LG StanbyME, забезпечуючи безперебійне з'єднання та зручне керування за допомогою пульта дистанційного керування. Користувачі можуть легко керувати колонкою та телевізором одним дотиком, а також підключати їх через Bluetooth.

Функція WOW Orchestra об'єднує звук StanbyME з вбудованими динаміками LG StanbyME, створюючи потужну аудіосистему. Процесор LG StanbyME α(Alpha)7 Gen 6 AI оптимізує звук залежно від типу контенту, а 20-міліметрові подвійні твітери забезпечують чистий стереозвук. Подвійний пасивний випромінювач робить баси глибокими та динамічними.

StanbyME можна використовувати як з LG StanbyME, так і окремо. Завдяки захисту IPX5 та автономності до 16 годин вона забезпечує стабільний звук де завгодно. Компактні розміри (78 мм x 326 мм x 87 мм) та вага 0,9 кг роблять колонку легкою у транспортуванні.

Функція "підсвічування країв" додає приємні світлові ефекти, які створюють атмосферу в будь-якому місці.

LG StanbyME вже доступна на веб-сайті LG.com в Кореї та США. Згодом колонка з'явиться на інших ринках світу.

 

Тэги:   Гаджеты, LG

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: