У I кварталі 2024 року АЛЛО відкрила 5 магазинів та оновила 13 / Все новости / Главная

АЛЛО продовжує розширювати географію офлайн-мережі омніканального роздробу та стає ще ближчою до клієнтів, щоб робити покупки та отримувати онлайн-замовлення було зручніше. Впродовж першого кварталу ритейлер відкрив п'ять нових шоурумів та оновив 13, наразі мережа становить 306 торгових точок.

Два АЛЛО Express у Києві та АЛЛО у Львові

16 січня запрацював новий АЛЛО Express на проспекті Академіка Глушкова, 13-Б, у Києві. 7 лютого відкрито АЛЛО у Львові – у ТЦ SODOVA на Садовій, 2-А. 8 березня на АЗС ОККО у Києві у форматі корнера запрацювала друга точка видачі АЛЛО Express за адресою: вул. Міська, 1/1. З лютого у новому приміщенні працює АЛЛО у Бахмачі за адресою: Героїв України (Першотравнева), 20; також тут було розширено асортимент товарів. А 26 березня у новому приміщенні розпочав роботу Mi Store у Києві – у ТЦ GLOBUS на Майдані Незалежності.

«Ми прагнемо стати ще ближчими до наших клієнтів та зробити процес покупки максимально зручним. Пріоритетним завданням у поточному році є розвиток точок видачі АЛЛО Express. Впродовж лютого-березня клієнти вибирали АЛЛО Express для доставки дрібної побутової техніки, ноутбуків, телевізорів, навушників та смартфонів. Оновлення магазинів, розширення асортименту товарів та брендів сприятимуть кращому вибору клієнтів під час покупок. Вони зможуть особисто протестувати в АЛЛО технологічні новинки та інновації», – зазначає Микола Астапов, директор із розвитку та форматів АЛЛО.

Київ, Дніпро, Кропивницький, Свалява, Хмельницький, Вінниця: 13 оновлених точок

У січні оновлено та переобладнано три флагманських шоуруми в форматі МАХ: у дніпровському ТРЦ «Караван», столичному ТЦ «Городок» та єдиний АЛЛО МАХ у  Кропивницькому. Тепер тут значно більший вибір телевізорів та інноваційної побутової техніки. У Києві оновлено АЛЛО у ТЦ DOMA center. 15 січня переформатовано єдиний АЛЛО у Сваляві – тепер тут є бренд-зони Apple, Samsung та Xiaomi, стенди з акустикою, ноутбуками, телевізорами та побутовою технікою.

У лютому оновлено найбільший АЛЛО МАХ – у ТРЦ Respublika Park, що у Києві. Тут з'явилася дрібна побутова техніка світових виробників: пилососи, праски, кавомашини, грилі, мультиварки, а також фени та стайлери. Окремо виділено товари для геймерів і представлено більше ноутбуків та телевізорів. З кінця лютого у Дніпрі після ремонтних робіт знову працюють АЛЛО та Mi Store у ТРЦ Appolo, який було пошкоджено ракетою ворога 29 грудня 2023 року.

1 березня запрацював оновлений АЛЛО у столичному ТРЦ «ХIT MALL» – після переобладнання та з новою зоною з геймерскими аксесуарами, а також більшою кількістю смартфонів та телевізорів бренду Samsung. Оновлено АЛЛО МАХ у хмельницькому ТРЦ  «Оазис» – магазин працює з 8 березня.  З 24 березня у дніпровському ТРЦ NEO Plaza відчинив двері оновлений АЛЛО з розширеним асортиментом товарів для геймінгу. Роботи з оновлення завершено й у АЛЛО МАХ у вінницькому ТЦ «Мегамол». А 31 березня запрацює оновлений АЛЛО МАХ у центрі Києва, за адресою: Хрещатик, 21.

 

Тэги:   Allo.ua

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: