Kyrrex представили Simplify Labs – стартап для швидкого запуску криптобізнесу / Все новости / Главная

Стартап Simplify Labs спеціалізується на розробці криптовалютних платформ, що відповідають чинним правилам регулювання в криптоіндустрії. За словами засновників, він покликаний допомогти підприємцям у сфері криптобізнесу, які прагнуть до безпеки та відповідності законодавчим нормам.

Ключові факти

  • Simplify Labs є частиною групи Kyrrex, що раніше надавала послуги під брендом White Label Kyrrex. Її спеціалісти створили першу криптовалютну біржу, що відповідає вимогам MiCA (Markets in Crypto-assets).
  • Продукти компанії відповідають чинним регуляторним нормам ЄС. Вона надає повну юридичну підтримку користувачам щодо відповідності правилам, а також комплексний маркетинговий та клієнтський супpовід.
  • Simplify Labs створює програмне забезпечення для криптоплатформ, що відповідає глобальним стандартам індустрії, пропонуючи миттєвий доступ до необмеженої ліквідності в криптоактивах.
  • Її Telegram-боти мають вбудовані механізми перевірки протидії відмиванню грошей (AML), що забезпечує відповідність регуляторним вимогам для всіх криптовалютних транзакцій.

MiCA: чому це важливо

Дотримання нормативів MiCA є надважливим для підприємців у криптопросторі, які прагнуть будувати відносини з клієнтами та іншими партнерами на засадах взаємної довіри. MiCA є актуальним напрямком у 2024 році, оскільки ці норми саме зараз впроваджуються Європейським Союзом для регулювання ринку криптоактивів. Їхньою метою є задоволення потреб постачальників послуг криптоактивів (CASP) і захист інвесторів.

Юридична команда Simplify Labs, з урахуванням тенденцій у сфері регулювання крипторинку, допомагає підприємцям розвивати крипто проєкти згідно з нормами, в тому числі в різних юрисдикціях. Компанія здобуває усі необхідні сертифікати: ISO, MFSA, Kyte Global, Onfido та інші, що постійно підтверджують її правомірну технологічну основу.

Що пропонує стартап

Портфоліо Simplify Labs складається з розробки таких продуктів:

  • Криптобіржа. Стартап допомагає підприємцям запускати персоналізовані криптоплатформи на засадах повної відповідності нормам законодавства.
  • OTC-платформа. Simplify Labs створює платформи криптовалютного позабіржового (OTC) обміну за 2 місяці. Послуга OTC передбачає надання інструментів, технічної підтримки та юридичної допомоги підприємцям.
  • Telegram-бот. Створення криптовалютних ботів за 3 дні, які дають можливість отримувати пасивний дохід з передбачуваною рентабельністю (ROI).
  • Хаб ліквідності. Це автоматизація обміну з фіату на крипто та крипто на фіат на біржі через інтеграцію криптовалютних платежів в операції платформи.

Simplify Labs прагне полегшити життя криптопідприємцям, допомагаючи їхньому бізнесу відповідати вимогам щодо протидії відмиванню грошей (AML), боротьби з фінансуванням тероризму (CFT), перевірки клієнтів та звітування про підозрілі транзакції.

«Враховуючи набутий досвід, прагнемо допомогти засновникам проєктів швидко поринути в криптовалютний бізнес, беручи до уваги всю специфіку та необхідність відповідати нормам індустрії», — коментують в Simplify Labs.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: