Критична інформація, новини та корисні сервіси — 10 найпопулярніших каналів у Rakuten Viber у 2024 / Все новости / Главная

Viber зібрав 10 найбільших за кількістю підписників каналів у месенджері. Новини, корисні лайфгаки та поради, офіційні канали держпосадовців і установ — за чим слідкують українці:

  1. Rakuten Viber Україна — 4,2 млн підписників 
  2. БЛИСКАВКА — 2,6 млн 
  3. Країна_інфо — 1,2 млн 
  4. Володимир Зеленський — 1,03 млн 
  5. Олександр Сирський — 890 тис.
  6. Rakuten Viber: лайфгаки та новини — 773 тис. 
  7. Служба безпеки України — 442 тис. 
  8. ЦЕНТР ПРОТИДІЇ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ — 377 тис.
  9. Школа_інфо — 332 тис. 
  10. Кирило Буданов — 318 тис.

Команда месенджера склала перелік каналів і чат-ботів з критичною інформацією, щоби користувачі завжди залишалися в курсі останніх подій:

  1. Monitor — моніторинг ворожої авіації. Канал у Viber, який оперативно сповіщає про оголошення та відбої повітряної тривоги.
  2. Чат-бот “Де укриття?” — дозволяє знайти найближче укриття за геолокацією або адресою та побудувати туди маршрут в Google. У чат-боті можна повідомити про проблемне укриття.
  3. Відключення світла — чат-боти по областях: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, місто Київ, Київська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська. Цими ж чат-ботами можна скористатися для передачі показань лічильників.

Крім того, Rakuten Viber пропонує добірку тематичних каналів з корисними порадами:

  1. Dovidka.info — канал, де сконцентровані відповіді на всі питання, повʼязані з війною: як надати психологічну чи екстрену медичну допомогу, поради з інформаційної гігієни тощо.
  2. Психологічна підтримка — зібрані поради по підтримці здорового ментального стану.
  3. ЮНІСЕФ: спільнота для батьків — корисні вказівки для батьків малечі від 0 до 10 років.
  4. Канали EdEra та EdEra для школярів — команда освітньої платформи ділиться лайфгаками для навчання, тестами, ресурсами для саморозвитку та ін.
  5. Україномовний ерудит — канал допоможе розібратися з правилами української мови, знайти правильні відповідники запозичених слів і розширити словниковий запас.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: