Ремонт квартири ціна під ключ та додаткові умови / Все новости / Главная

Оцінити вартість ремонту квартири на перший погляд практично неможливо. Необхідно враховувати величезну кількість параметрів та факторів, характеристик та завдань. Тому замовляючи ремонт квартир ціна може бути умовною та позначатися певною цифрою. Попередній розрахунок готові зробити спеціалісти компанії NsdGroup, де на основі досвіду та знань знають середні ціни.

Оцінюється рівень втручання будівельників у процес, аналізується кількість та вид матеріалів, трудові витрати, архітектурний проєкт, складність обробки та багато іншого. Залежно від способу оздоблення ремонт квартир ціна визначається кількома тарифами. Капітальний ремонт починається від однієї ціни, косметичний від іншої, а індивідуальний від третьої. При цьому редагування можливі на будь-яких етапах ремонту, особливо якщо в проєкт вносяться  суттєві міни.

Ремонт квартири під ключ

Щоб перетворити житло, заощадити час та гроші, замовляється ремонт під ключ. Клієнт залучається до проєкту мінімально для узгодження дрібних деталей. Замовляючи ремонт квартири під ключ київ попередньо замовник отримує проєкт, трьохвимірну візуалізацію і погоджує формат ремонту. Всі ремонтні дії аж до підбору аксесуарів та меблів падають на плечі ремонтної бригади.

У компанії NsdGroup вартість ремонту під ключ починається із 3300 гривень за квадратний метр. Набір послуг включає такі дії:

  • чорнові роботи та підготовка;
  • монтаж вікон та дверей;
  • зміна планування;
  • заміна інженерних мереж;
  • укладання підлогових покриттів;
  • монтаж натяжних стель;
  • фарбування стін та стель;
  • клінінг та багато іншого.

Виконуючи ремонт квартир ціна багато в чому змінюється у велику сторону через можливу зміну обсягу матеріалів або їхню вартість. Майстри наполягають на використанні лише якісних матеріалів, які прослужать не один десяток років.

Із чого складається вартість ремонту?

Близько 3% від загальної вартості займе проєктування, 24% – це чорнові та чистові роботи, 14,6% – це купівля матеріалів для чорнових робіт, 27% – матеріали для чистової роботи. Близько 19% – це меблі та 12% – техніка. В останніх випадках можна заощадити, якщо меблі та техніка вже є або вони беруться зі старого об'єкта.

Деякі стилі, вибрані для ремонту, не можуть коштувати дешево та заздалегідь фахівці попереджають про збільшення вартості. Такими стилями прийнято вважати бароко чи ампір, тоді як популяризація скандинавського стилю настільки висока, що багато матеріалів йому найдоступніші. Там переважають світлі відтінки та мінімалізм одночасно.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: