Lenovo анонсувала три нових ноутбуки в оновленій лінійці IdeaPad Chromebook Plus / Все новости / Главная

Компанія Lenovo представляє серію ноутбуків IdeaPad Chromebook Plus, що поєднують в собі висококласні апаратні компоненти з інструментами на базі ШІ для підвищення продуктивності, творчості та зручності використання.

Лінійка ноутбуків IdeaPad Chromebook Plus від Lenovo продовжує традицію демонструвати ідеальний баланс ціни та продуктивності, дозволяючи робити більше будь-де і бути впевненим в надійності пристрою. Нова лінійка ноутбуків оснащена ексклюзивними інструментами та преміум-сервісами, функцією File Sync для доступу до файлів Google Drive в автономному режимі, вебкамерою з роздільною здатністю 1080p та інструментами відеодзвінків зі ШІ для кришталево чистого зв’язку. Новинки також вдосконалили іншими функціями, включаючи Google Photos Magic Eraser зі ШІ, який легко видаляє небажані елементи на фотографіях.

"Впровадження віддаленого та гібридного форматів роботи в поєднанні з можливістю працювати продуктивно незалежно від місця розташування дійсно підкреслило переваги по-справжньому портативного, потужного, але доступного ноутбука, — говорить Бенні Чжан (Benny Zhang), директор і генеральний менеджер Chromebook Глобального інноваційного центру, Intelligent Devices Group, Lenovo. — Сімейство ноутбуків Lenovo IdeaPad Chromebook Plus надає сучасним користувачам гнучкість для продуктивної роботи та інструменти для творчості незалежно від того, де вони знаходяться".

Хмарний геймінг з акцентом на потужності

Розроблений для любителів ігор, Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus (16", 7) відтепер оснащений вбудованими інструментами для відеодзвінків на основі ШІ, які покращують якість відео та звуку під час групових сесій, проте, як і раніше, пропонує частоту оновлення 120 Гц і RGB-підсвічування. З Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus геймери можуть отримати доступ до вимогливих до графіки ігор в онлайні або поринути у змішану реальність для проходження місій без компромісів у користувацькому досвіді та якості.

Поєднання продуктивності та універсальності

Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus (14", 7) ідеально підходить для користувачів, які знаходяться в постійному русі та потребують високої продуктивності. Новинка поєднує в собі можливості великих ноутбуків та гнучкість трансформера 2-в-1. Пристрій можна покласти на стіл, щоб створити шедевр, розгорнути, щоб зробити ескіз наступного дизайну, або підняти свої творіння на новий рівень за допомогою Adobe Photoshop* з вбудованим Adobe Firefly з генеративним ШІ для редагування вмісту за допомогою простих текстових підказок. Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus — це помічник для продуктивної роботи в дорозі.

Просте користування, мобільність та надійність

Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus (14", 8) — це надійний для повсякденного використання пристрій із сертифікацією військового класу для захисту від розливання рідини та падінь. Це легкий багатозадачний пристрій, який завжди буде під рукою і допоможе не впустити жодної можливості. З функцією синхронізації файлів на Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus можна залишатись продуктивними будь-де: ділитись оновленнями проєкту з колегами по всьому світі в кав’ярні або завершувати роботу сидячи на лавці в парку незалежно від підключення до мережі.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: