5 можливостей для підприємців у липні / Все новости / Главная

Автор тексту: журналіст Євгеній Загладько

Вихід із кризи може бути складним випробуванням, та завжди є способи вийти з неї сильнішими. Для тебе і твого бізнесу є безліч можливостей, як прокачатися: експертизою, інвестиціями чи новими контактами. Ми підібрали 5 способів зробити ривок і перейти на новий рівень.

1. Програма обміну для підприємців – отримай досвід ЄС!

Можливість: до шести місяців роботи пліч-о-пліч з досвідченим підприємцем або підприємницею у Європі

Дедлайн подачі: 1 вересня

Посилання: houseofeurope.org.ua/opportunity/74

Erasmus for Young Entrepreneurs – це програма обміну для підприємців: бізнесмени-початківці відвідають європейських менторів, успішні власники бізнесу — запросять менш досвідчених колег з Європи до себе. Протягом 1-6 місяців ви будете працювати пліч-о-пліч. На вас чекає обмін досвідом, дослідження іноземного ринку та ділові знайомства з професіоналами з інших країн Європи.

Одна з фішок цієї можливості – персоналізовані поради та обмін ідеями з європейськими експертами. Вони дадуть поради саме для вашого бізнесу й окреслять особливості виходу на ринок Європейського Союзу. Ви здобудете мережу потенційних партнерів, постачальників, клієнтів з Європи. Крім того, приємним бонусом буде щомісячна стипендія на проїзд, проживання й інші витрати.

2. Безкоштовний бізнес-курс із грантовою програмою “Зе! СТАРТ”

Можливість: покращити бізнес-навички та отримати до 100 000 грн

Дедлайн подачі: 22 липня

Посилання: bit.ly/3euBW2x

Ідеальна можливість для підприємців-початківців, які прагнуть отримати не тільки унікальні знання, а й фінансову підтримку. Найкращі бізнесмени, які наберуться досвіду під час курсу, презентують та захистять найперспективніший бізнес-план, отримають грантову підтримку для свого бізнесу до 100 000 грн.

По ходу бізнес-курсу учасники зароблятимуть “планетки” – внутрішню валюту, яку обмінюватимуть на бажані призи. Навчання реалізується за допомогою Zoom-сесій 2-4 години на день три рази на тиждень (всього 3 тижні).

Серед тем, які планується охопити під час занять: робота з ідеєю, створення ефективної бізнес-моделі, правильна робота з податками, вибудовування стосунків із клієнтами, застосування CRM-систем, маркетинг свого бізнесу, робота з негативом та залучення інвестицій. Навчання проводитимуть як профільні експерти, так і топменеджери великих компаній.

3. Приєднуйся до мережі агентів соціального підприємництва

Можливість: семиденний навчальний тур Україною; курси із брендування, маркетингу, менеджменту, бізнес та фінансового планування

Дедлайн подачі: 19 липня

Посилання: smr.sd.ua/?p=1851

Кваліфіковані тренери нададуть всю необхідну інформацію для розвитку вашої громадської організації. Під час проходження навчальних модулів ви отримаєте знання та всі ті інструменти, які допоможуть вашій організації у започаткуванні та розвитку соціального підприємництва.

Ви познайомитеся із роботою вже наявних соціальних підприємств під час семиденної мандрівки Study-туром по Україні. Відвідаєте Краматорськ, Харків, Полтаву, Київ, Житомир, Рівне, Луцьк та Львів; побуваєте в коворкінгу візажистів, музеї у темряві, соціальній майстерні “Woodluck” та інших незвичайних локаціях. Візьмете у свою скарбничку різноманітні кейси, які допоможуть вашій організації стати кращою та започаткувати своє соціальне підприємство.

Завдяки участі у цьому проєкті ви не тільки зможете покращити економічний стан, а ще й підвищити соціальну свідомість населення всієї своєї громади!

4. Епіцентр надає 20 грантів на загальну суму до 10 млн грн на свою справу

Можливість: грант до 500 000 грн

Дедлайн подачі – в чотири етапи: 5 липня, 26 липня, 16 серпня, 4 вересня

Посилання: bit.ly/otrymaite_hrant

Епіцентр вирішив підтримати власників малого та середнього бізнесу: як теперішніх, так і майбутніх підприємців. Тож у тебе є шанс виграти до 500 тис. грн на реалізацію своєї бізнес-ідеї. Вона повинна бути конкурентоспроможною та актуальною. Всі грантові заявки будуть оцінені незалежною бізнес-комісією на відповідність.

Щоб зареєструвати свою бізнес-ідею, необхідно додати до грантової заявки чек із будь-якого ТЦ «Епіцентр» або онлайн-замовлення в інтернет-магазині еpicentrk.ua на суму від 1500 грн. Після цього організатори оберуть півфіналістів через random.org серед заявок, попередньо схвалених незалежною бізнес-комісією. Так у кожному сезоні 10 конкурсантів змагатимуться за 5 грантів сумою до 500 тис. грн. Будь-хто із півфіналістів може отримати також приз глядацьких симпатій. Приз отримає той, хто за 1 тиждень голосування набере найбільшу кількість вподобань на ролик зі своєю відеопрезентацією на YouTube.

5. Освітній серіал для підприємців на платформі “Дія.Бізнес”

Можливість: безкоштовні онлайн-консультації від фахівців, безкоштовна онлайн-школа для підприємців

Дедлайн: немає

Посилання: business.diia.gov.ua/school

Дізнайся, як заснувати власне підприємство, правильно вести бухгалтерську звітність, складати фінансовий план, отримати фінансування на розвиток своєї бізнес-ідеї, просувати продукт і управляти командою. На платформі вже доступний перший освітній курс “10 кроків для початку власної справи”. Незабаром стартує наступний курс — “Фінансова грамотність для підприємців”. Щомісяця тут з’являтиметься новий курс, всі вони будуть безкоштовними.

Навчання в Національній онлайн-школі для підприємців відбувається у форматі освітніх серіалів. У рамках кожного навчального серіалу потенційні та чинні підприємці зможуть подивитися серії, пройти тестування, отримати додаткові корисні матеріали, пройти фінальний тест та отримати сертифікат про завершення курсу. Також передбачається формат змішаного навчання. Частина навчання відбуватиметься онлайн, а частина — офлайн, на базі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес.

Тэги:   Бизнес, Украина

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: