Безпровідні навушники: плюси та мінуси / Все новости / Главная

Світ технологій не стоїть на місці. Провідні компанії постійно розробляють винаходи, щоб оновити, а часто замінити застарілі моделі. Не винятком став і сегмент музичних гаджетів. Так, звичні усім провідні навушники поступово замінюються безпровідними. Й у цього процесу, звісно ж, є свої переваги та недоліки. 

Види безпровідних навушників

Сьогодні існує три види безпровідних навушників:

Повнорозмірні навушники

Завдяки великим амбушурам і зручній посадці, це ідеальний варіант для тривалого прослуховування улюблених треків чи аудіокниг.

Накладні

Ця модель значно компактніша, ніж попередня. Самі навушники одягаються поверх вушних раковин. Цей варіант зазвичай підходить офісним працівникам, адже завдяки велюру або синтетичному матеріалу, з якого створені амбушури, вуха потіють не настільки інтенсивно, як в повнорозмірних, де доволі часто використовується еко-шкіра.

Внутрішньоканальні 

Фактично це найкомпактніший варіант із усіх сьогодні існуючих. Із самої назви стає очевидним, що навушники вставляються у вушний канал і, завдяки зручній посадці, надійно там фіксуються. Крім того, вчені розробили функцію відстеження серцевого ритму за допомогою навушника. При цьому усі зібрані дані відображатимуться у вас на смартфоні, що стане приємним бонусом для людей, котрі займаються спортом. Більше того, гарнітура здатна регулювати гучність в залежності від складності ваших фізичних вправ.  

Переваги безпровідних навушників

  • Найбільш очевидною їх перевагою є відсутність дротів, які завжди плутаються у сумці чи в кишені. Тому, користуючись безпровідними навушниками, ви зможете забути про існування такої “головоломки”.
  • Використовуючи такі навушниками, у вас не виникатиме потреби тримати телефон “під рукою”. А змінити трек чи відповісти на дзвінок можна за допомогою самої гарнітури.
  • У більшості сучасних моделей безпровідних навушників є власна пам’ять і можливість відтворювати музику самостійно. Ця додаткова опція допоможе подовжити автономну роботу вашого смартфона.
  • Крім того, з безпровідними навушниками ваш стиль буде досконалим.

Недоліки безпровідних навушників

Окрім перерахованих вище переваг, слід вказати і кілька їхніх недоліків:

  • Бездротові навушники з технологією “True Wireless”, значно дорожчі, ніж провідні.
  • Якщо у внутрішньоканальних навушниках некоректно сконструйована посадка, завжди є ризик загубити свій безпровідний навушник.
  • Значна частина смартфонів оснащена застарілим Bluetooth-модулем, через що ви не завжди зможете під’єднати такі навушники до телефону.
  • Навушники мають обмежений час автономної роботи. А це, в свою чергу, свідчить про необхідність їх постійної підзарядки.
  • Крім того, у безпровідних навушниках трішки гірша якість звуку, аніж в провідних.

В інтернет-магазині "МТА"  представлені надійні безпровідні навушники від провідних виробників. Тут ви зможете купити безпровідні навушники за оптимальною ціною та бути впевненими у якості придбаного вами товару. 

 

Тэги:   Гаджеты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: