EXMO.com більше не обслуговує клієнтів з Росії, Білорусі та Казахстану / Все новости / Главная

Після 8 років існування в EXMO заявили про передачу частини бізнесу російським власником та припинення роботи з ринками Росії, Білорусі та Казахстану, після того як Росія вторглася на територію України та розпочала повномасштабну війну.


У ході ретельно аналізу та оцінки структури компанії, в EXMO прийшли до рішення, що обслуговування російських та білоруських клієнтів не дозволить повною мірою задіяти їхні сильні сторони та досягти максимального результату. Для того, щоб продовжувати виконувати обіцяне перед клієнтами та зацікавленими сторонами, а також забезпечувати високий рівень захисту та безпеки у майбутньому, EXMO продали бізнес цифрових активів у Росії, Білорусі та Казахстані. У тому числі російський UBO Едуард Барк передав свою частку одному з директорів Сергію Жданову в рамках реагування на ситуацію в Україні, — повідомляється на сайті біржі EXMO.com.

«Це було складним рішенням для нас. Всі 8 років ми були зосереджені на створенні сильної спільноти криптоентузіастів по всьому світу, дотримуючись високих стандартів встановлених правил та надаючи високоякісні послуги всім нашим клієнтам, де б вони не проживали. Однак після вторгнення Росії на територію України, EXMO.com, як глобальна група, не хоче наражати на ризик плани глобальної експансії, тому нами було прийняте відповідне рішення», — коментує СЕО Сергій Жданов.

Казахські клієнти також були включені в угоду, оскільки нова команда базується у Казахстані. Новим власником російського, білоруського та казахського бізнесу щодо обміну цифровими активами є власник російської компанії з розробки програмного забезпечення. Протягом останніх 3 років ця компанія була одним із постачальників інжинірингових послуг для EXMO.

В угоду користувача EXMO.com були внесені правки, згідно з якими резиденти Росії, Білорусі та Казахстану більше не зможуть реєструватися на платформі EXMO.com. А з 15 квітня 2022 року на EXMO.com було відключено пари з російським рублем.

«Ми впевнено та оптимістично налаштовані до майбутніх планів нашого бізнесу та вважаємо нову структуру комерційно життєздатною та стійкою», — коментує Сергій Жданов.

Раніше повідомлялось, що криптовалютна біржа EXMO створила фонд Save Ukraine для збору коштів на допомогу громадянам України, які постраждали від війни. Власний внесок EXMO становить $1 млн, і станом на сьогодні зібрано $594 тис. шляхом крипто-внесків користувачів біржі.

 

Тэги:   Криптовалюты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: