Криптовалютна біржа EXMO запустила власну колекцію NFT з історією компанії. Усі зібрані кошти йдуть на підтримку України / Все новости / Главная

Глобальна криптовалютна біржа EXMO створила унікальну колекцію NFT, яка розповідає історію біржі з перших днів її існування. 100% зібраних коштів із благодійного розпродажу буде направлено на допомогу жителям України, які постраждали від військової агресії росії.

На честь свого дня народження, біржа EXMO представила своїм користувачам власну NFT-колекцію, присвячену 8-річній історії криптобіржі. Колекція складається з 38 NFT, кожна з яких висвітлює знаменні події не лише в історії компанії, а й у криптосвіті загалом. Так, наприклад, можна придбати NFT з all-time-high і all-time-low ціною біткоїну, а також подивитися на світ через окуляри СЕО біржі.

“24 лютого нам виповнилося 8 років. Ми, як завжди, планували багато святкових активностей, які, з очевидних причин, скасували. Але саме цей день і став приводом для створення нами фонду допомоги Save Ukraine для підтримки українців, які постраждали від російської агресії. У нашій NFT колекції ми поділилися з вами емоціями та розповіли історії про те, як ми розвивалися та зростали. Наразі, NFT з історією продаються з метою благодійності, а всі зібрані кошти спрямовуються на допомогу мирним жителям України”, — коментує Сергій Жданов, СЕО EXMO.

Купити унікальний NFT від EXMO можна вже на OpenSea за ціною 0,1 ETH. Усі зібрані кошти будуть направлені до фонду “Save Ukraine”. Як повідомляється у блозі платформи EXMO, метою фонду є підтримка постраждалих мирних жителів України внаслідок війни. Будь-хто може зробити крипто-внесок в одній з 13 криптовалют, а також за бажанням стати волонтером фонду. “Save Ukraine” надає допомогу за численними напрямками, починаючи від доставки провізії першої необхідності, до фінансової допомоги.

 

Тэги:   Криптовалюты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: