Українці створили NFT-спільноту «крипто-козаків» для підтримки України у світі / Все новости / Главная

Компанія WeSoftYou – міжнародний постачальник послуг з розробки IT-продуктів – запустила Crypto Cossacks Club, Web3 ініціативу для підтримки України у всьому світі.

"Раді представити колекцію NFT-аватарів – Crypto Cossacks Club. Вважаємо, що Crypto Cossacks Club – це new black. Ми створюємо «Український Марвел» на основі нашого унікального культурного коду. Головна місія проєкту – допомога Україні та просування нашої культури в новому цифровому світі”, – коментує генеральний директор WeSoftYou Максим Петрук.

Про колекцію CryptoCossacks Club

“Козаки мають українське походження, проте це не етнічна група, а радше каста вільних, безстрашних «воїнів-технарів». Аватари уособлюють свободу, мир, а також різні форми опору диктатурі, нав'язаній російським урядом”, – коментують у компанії.

Колекція Crypto Cossacks Club покликана зробити свій внесок у підтримку України в її опорі російській агресії та популяризацію українського культурного коду. Колекція NFT була створена українським цифровим художником та командою розробників програмного забезпечення, яких безпосередньо торкнувся конфлікт.

Кожен аватар абсолютно унікальний. Загалом колекція складається з 5000 NFT-аватарів різного рівня рідкісності. Кожен аватар утворюється із випадкової комбінації 100 різних елементів. Вони автоматично комбінуються програмою та утворюють аватар. 5000 рандомних комбінацій цих 100 елементів і будуть складати колекцію. Точніше – 4950: 50 аватарів створюються спеціально для відомих інфлюенсерів, які підтримують Україну. Серед них Ештон Катчер, Міла Куніс, Ілон Маск та український уряд.

Також планується проведення giveaway на 50 NFT. Посилання на участь у розіграші доступне тут. Про всі оновлення “роздач” буде повідомлятись у соціальних мережах CryptoCossacks Club (Instagram, Twitter, Discord, Telegram).

Вартість одного аватара становить 0,15 ETH, що дорівнює ~ $500 + комісія ~ $50. Запис до whitelist вже доступний через Discord.

Щоб потрапити у whitelist:

  1. Увійдіть у Discord до кiмнати Crypto Cossacks Club;
  2. Погодьтеся з правилами спільноти та верифікуйте себе;
  3. Перейдіть до каналу учасників розіграшу та дотримуйтесь встановлених правил.

Але на першій колекції справа не закінчується. Попереду у компанії планують івенти для побудови і розвитку ком’юніті, релізи спін-офф серій, запуск гаманця та соціальної мережі. Кожен учасник CryptoCossacks Club отримає частку у майбутніх проєктах. 5% від прибутку з гаманця CryptoCossacks, спін-офф колекцій, CryptoCossacks Real Estate та інших проєктів будуть щокварталу ділитися між усіма власниками NFT.

Зверніть увагу: щоб отримати вигоду, власники повинні бути у клубі CryptoCossacks не менше місяця і бути активними учасниками спільноти. Проєкт спрямований на створення сильного комьюніті, що об'єднується навколо благодійності та культурного розвитку. Головна мета CryptoCossacks – увічнити українську культуру у цифровому просторі та поширити новини про війну в Україні по всьому світу.

Куди підуть гроші?

Половину прибутку від продажу NFT колекції Crypto Cossacks Club проєкт надасть двом благодійним фондами – «Повернись живим» і «Фонд Сергія Притули». Інші 50% фінансування буде використано для підтримки спільноти, розробки наступних колекцій та запуску інноваційних продуктів Web3.

«Ми підтримуємо ініціативу фонду «Повернись живим» з розмінування територій, що знаходились під російською окупацією. Розмінуємо Україну разом! Кошти підуть на закупівлю обладнання й інструктування саперів. Також ми направимо прибутки на гуманітарний напрямок «Благодійного Фонду Сергія Притули». Гроші будуть використані для надання першої медичної допомоги пораненим на окупованих територіях», – коментує генеральний директор WeSoftYou Максим Петрук.

Як користувачі можуть придбати CryptoCossacks Club NFT?

Офіційний дроп відбудеться 4 травня 2022 року. Щойно NFT CryptoCossacks Club стане доступним, користувачеві необхідно підключити криптогаманець MetaMask до сайту CryptoCossacks Club і завершити покупку, використовуючи криптовалюту Ethereum. Якщо користувач не має гаманця MetaMask, він може легко завантажити його в AppStore або як розширення в браузері. Детальніше про MetaMask можно дізнатися тут.

CryptoCossacks Club у соціальних мережах

26 квітня відбудеться перший онлайн-івент спільноти CryptoCossacks Club у Metaverse від Party.Space. На заході орагнізатори презентують першу колекцію, поділяться подальшими планами розвитку спільноти та занурення в технологію Web3. Захід проходитиме у метапросторі, який містить лаунж-зону, галерею NFT, музичну зону та багато іншого. Користувачі зможуть взаємодіяти з віртуальними об'єктами та один з одним у режимі реального часу. Квитки на захід доступні тут.

Про всі оновлення можна дізнатися у соціальних мережах CryptoCossacks Club: Instagram / Twitter / DiscordTelegram.

 

Тэги:   Криптовалюты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: