Відкрилася перша у Києві аквахімчистка миттєвого формату — Delicáta / Все новости / Главная

У квітні у тестовому режимі запрацювала перша у столиці пральня та аквахімчистка миттєвого формату Delicáta, де можна випрати або почистити будь-які речі вже за 3 години. Офіційне відкриття заплановано на 19 травня. В основі закладу лежить популярна у Європі та Америці концепція пралень самообслуговування. Проте функціональні можливості київської пральні набагато ширші від своїх західних аналогів: за три години у Delicáta можна не лише попрати і посушити свої речі на вагу, а й замовити індивідуальну аквахімчистку одягу і речей домашнього вжитку, як-то ковдри, подушки, пледи чи штори.

Delicáta оснащена професійними пральними та сушильними машинами Miele з функцією аквачищення (wet cleaning) — сучасний метод делікатного чищення водою з застосуванням спеціальної хімії, що дозволяє обробляти, зокрема, вовняні, шовкові та пухові речі. На відміну від сухої хімічної чистки, аквачищення не пошкоджує структуру і захисні властивості тканин, зберігає еластичність і форму та видаляє бруд не тільки з поверхні речей, а й проникає глибоко у волокна, видаляючи сторонні запахи, молекули поту, жири і плями на водній основі.

У Delicáta використовують італійську гіпоалергенну безфосфатну хімію найвищого ґатунку, як у європейських п’ятизіркових готелях. Є навіть послуга ЕКО-прання дитячих речей. Помилка людини у застосуванні і дозуванні хімії виключена, адже за це відповідає штучний інтелект, яким оснащена кожна машина, та автоматична система подачі миючих засобів.

Саме швидкість надання послуг у порівнянні зі звичайними хімчистками, послужила основою нового для Києва формату. При цьому ціни вдалося встановити на порядок нижчі від прайсу, який пропонують хімчистки.

Вартість прання і сушки 6 кг речей — всього 299 грн. На послугу аквахімчистки встановлені зрозумілі фіксовані ціни від 299 грн за легкий одяг і до 499 грн за верхній одяг. До речі, зараз є можливість суттєво зекономити на аквахімчистці, адже чистка кожної четвертої одиниці речей у Delicáta — безкоштовна.  Діють також постійні акційні пропозиції: наприклад, прання і прасування сорочок за 99 грн/одиниця чи постільної білизни за 199 грн/комплект.

Поки речі перуться, чистяться і прасуються, відвідувач може відпочити чи попрацювати у лаунжі — для цього у закладі є кавомашина та wi-fi. Або ж клієнт може просто залишити свої речі майстрам Delicáta і забрати їх вже чистими, коли буде зручно.

Візуальна концепція закладу нагадує пральні самообслуговування у Америці та Європі, але з естетикою, яку полюбляють українці. Над оформленням простору працювало відоме бюро Fateeva Design.

Вже у червні у Delicáta з’являться великі промислові пральні та сушильні машини Miele із вагою завантаження 16 кг для прання та аквачистки габаритних речей, таких як дуже великі пухові ковдри, гардини, меблеві чохли тощо. Найближчим часом запрацює послуга кур’єрської доставки замовлень у радіусі 1 км від існуючої локації. А до кінця року планується відкриття нових закладів мережі в інших районах міста, зокрема на Лівому березі.

Пральня та аквахімчистка миттєвого формату Delicáta працює за адресою: вул. Антоновича, 165 (окремий вхід зліва від «Сільпо») з 08:00 до 20:00 без вихідних

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: