Створено онлайн-інструмент для дослідження регіонів України / Все новости / Главная

Команда з 7 спеціалістів Luxoft розробила онлайн-додаток з інтерактивною мапою для вивчення регіонів України.

Додаток створений на основі відкритих джерел як безкоштовний ресурс для учнів, студентів, дослідників та всіх , хто хоче більше дізнатися про географічні особливості України. Він дозволяє користувачам відстежувати та вивчати різні регіони та місця країни, отримувати інформацію про її географію, історію та культуру, а також перевіряти свої знання шляхом проходження різноманітних тестів. Крім того, в додатку є можливість відстежувати свій прогрес у тестуванні за категоріями.

Додаток доступний українською та англійською мовами і має простий та зрозумілий інтерфейс, що дозволяє користувачам легко переміщуватися по мапі та досліджувати нові місця. Основна мета ініціативи - заохотити користувачів до подальшого дослідження культури, історії та традицій України.

“Під час війни багато українських родин були змушені покинути свої домівки й переїхати у різні куточки світу. Ми залишилися і відчули потребу робити корисні речі на місці, зокрема такі, що сприяли б обізнаності. І саме діти та їх спроби призвичаїтись до навчання в інших країнах підказали ідею, що для них і їхніх батьків було б добре мати інтерактивну мапу України з можливостями контурних карт, яку не треба возити із собою, оскільки вона завжди доступна онлайн. Саме тому ми вирішили створити інтерактивний вебзастосунок для вивчення мапи України. Трохи згодом зрозуміли, що він може бути цікавим і для іноземців. Є ще багато ідей для подальшого розвитку проєкту. До прикладу, мапа з регіональними стравами та їхніми рецептами. Сподіваємось, усі ідеї вдасться реалізувати, і вони будуть цікаві та корисні людям в Україні та поза нею”, - каже Поліна Солодовнікова, менеджер проєкту.

Luxoft, DXC Technology Company, залюбки долучається до соціальних ініціатив і прагне підтримувати всіх українців, зокрема колег з IT-сфери. Додаток безкоштовний і вже доступний для використання для всіх бажаючих.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: