MasterZoo та UAnimals зібрали 1,8 млн гривень на допомогу тваринам / Все новости / Главная

Мережа зоомаркетів MasterZoo та UAnimals за підтримки Visa оголосили результати благодійного проєкту «Лапка турботи». Протягом періоду з 21 лютого по 21 квітня вдалося зібрати 1 830 560 гривень на допомогу потребуючим опіки тваринам.

Відповідно до дослідження ініціативи Save Pets of Ukraine, кількість тварин, що опинилися в притулках та на утриманні зооволонтерів, значно збільшилася внаслідок загальномасштабного вторгнення. Цей показник зрос від 20 до 100%. Внаслідок цього збільшилися потреби тварин, особливо в кормах, ветеринарній підтримці та ліках.

З метою надання допомоги тваринам, мережа магазинів MasterZoo, що є частиною Suziria Group, та UAnimals разом із підтримкою Visa провели другу хвилю благодійного проєкту «Лапка турботи» і закликали всіх українців долучитися до цієї ініціативи. Кожен бажаючий міг внести свій внесок, купивши благодійну наліпку «Лапка турботи» в мережі зоомаркетів або онлайн-магазині за 10 гривень. Крім того, MasterZoo подвоювала кожну благодійну покупку.

Протягом двох місяців акції було продано понад 57 000 наліпок. Найбільша кількість одноразових покупок наліпок склала 250 штук у онлайн-магазині та 90 штук у зоомаркеті.

«Українці — неймовірні!. Дякуємо всім, хто приєднався до проєкту. Завдяки величезній підтримці наших клієнтів, за другу хвилю проєкту “Лапка турботи” ми зібрали втричі більше коштів для підтримки чотирилапих, які цього так потребують. Ми раді бачили, що ініціатива розвивається і продовжуватимемо робити все можливе, аби якомога більше песиків і котиків стали щасливішими», — зазначає Денис Рогачев, директор напряму e-commerce всеукраїнської мережі зоомаркетів MasterZoo.

У разі оплати благодійної наліпки «Лапка турботи» карткою Visa, сума благодійного внеску автоматично подвоювалась. Таким чином, замість 10 гривень, які були сплачені, на благодійну допомогу надходило 40 гривень.

«Соціальна відповідальність – невід‘ємна частина діяльності Visa глобально.
Ми вдячні партнерам за ініціативу допомоги тваринам. Завдяки їй ми також причетні до добрих справ небайдужих українців, які, в свою чергу, попри складне економічне становище продовжують піклуватись про навколишній світ і демонструвати приклад усьому світу», — коментує  Visa.

Всі зібрані кошти були передані до фонду UAnimals, який використовуватиме їх для закупівлі ветеринарних препаратів та фінансування лікування, стерилізації та вакцинації тварин, що постраждали від війни. Це дозволить надати необхідну медичну допомогу і забезпечити оптимальні умови для одужання та добробуту цих тварин.

«За час повномасштабного вторгнення ми в UAnimals бачили неймовірну кількість болю і страждань тварин. Без перебільшення сотні тисяч тварин в Україні потребують допомоги і лікування. Тому ми шукаємо найпотужніші способи для системної і масштабної допомоги. В цьому сенсі "Лапка турботи" — це неймовірний внесок у допомогу постраждалим тваринам. Ми вдячні кожній людині, яка купила лапку, а також партнерам MasterZoo та Visa, завдяки яким це все стало можливим», — каже керівниця відділу партнерств та фандрейзингу UAnimals Валентина Тарковська.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: