Стартує безкоштовна освітня програма для жінок, що хочуть створити власний IT-бізнес / Все новости / Главная

Український технологічний університет SET University спільно з провідною екосистемою для розвитку EdTech-проектів SuperCharger Ventures представляють нову пре-акселераційну програму We.brave, зорієнтовану на жінок, що мріють створити власний IT-бізнес. Ініціатива пропонує учасницям не тільки знання та підтримку, але і особливий підхід до вирішення тематики, пов'язаної з підприємництвом та материнством.

Програма We.brave складається з двох етапів, які допоможуть учасницям пройти шлях від здобуття необхідних знань до реалізації проектів. 

Перший етап

Перший етап орієнтований на підготовку та фіналізацію ідей для стартапів. Програма включає заняття на освітній платформі SuperCharger Ventures, яка детально розкриває кроки створення IT-бізнесу — від ідеї до презентації перед інвесторами. Жінки зможуть оволодіти ключовими метриками, фінансовим плануванням, побудовою бренду та іншими важливими аспектами.

Цікавою особливістю програми є адаптація до потреб жінок-підприємиць, що включає в себе лайфстайл-теми, зокрема, питання про побудову бізнесу та баланс між материнством і кар'єрою. Учасниці не лише отримають доступ до важливих навчальних ресурсів, але й приєднаються до професійної онлайн-спільноти SuperCharger Ventures, де зможуть обмінюватися досвідом з підприємцями та експертами з усього світу.

Другий етап

Другий етап програми — це 1,5-тижневий буткемп, який дозволить найсильнішим проектам з першого етапу отримати індивідуальні консультації висококваліфікованих експертів. Така особиста підтримка допоможе стартапам удосконалити свої ідеї та підготуватися до фінального пітчингу.

Особливу увагу в програмі приділяють міжнародним можливостям для стартапів. Завдяки фінальному пітчингу, найбільш перспективні проекти отримають можливість пройти міжнародний акселератор, що значно розширить їхні можливості для успіху.

Коментуючи співпрацю з SET University, керівник програм SuperCharger Ventures Іран Цін висловлює надію, що проект стане поштовхом для реалізації ідей жінок-засновниць та допоможе їм заощадити час при запуску бізнесу. А президент SET University Ірина Вольницька підкреслює значущість We.brave для жінок, які відчувають необхідність знайти нові шляхи професійного зростання.

Навчання проходитиме онлайн, тож приєднатися до нього можуть учасниці з будь-якої точки світу. Реєстрація безкоштовна і відкрита за посиланням: https://www.setuniversity.tech/education/we-brave/

Також SET University оголосив про початок довготривалого партнерства з Fisher Center for Business Analytics при Каліфорнійському університеті Берклі. Партнерство дозволить жінкам отримати безкоштовне офлайн-навчання з бізнес-аналітики та ШІ від професора Готьє Вассера, що відбудеться в Києві. Деталі та реєстрація доступні за посиланням: https://www.setuniversity.tech/education/berkley-training/

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: