Зарядні станції для електромобілів з'явилися на паркінгу ТРЦ Respublika Park / Все новости / Главная

На території ТРЦ Respublika Park у Києві, розташованого за адресою Кільцева дорога, 1, вже впроваджено нововведення - зарядні станції для електромобілів.

Проект реалізований завдяки партнерству ТРЦ зі світовою компанією зарядних станцій Wallbox. Разом із компанією 1UP, ТРЦ встановив 29 зарядних станцій на своєму паркінгу, забезпечуючи зручність власникам електромобілів.

Зарядні станції розташовані на зовнішньому паркінгу Р1, паркінгу Р6 (Синій Кіт) та біля Сільпо Р7 (Помаранчевий Жираф) і мають потужність 22 кВт, що дозволить швидко заряджати електромобілі. Крім того, на паркінгу Р5 (Жовтий Заєць), поруч із центральним заїздом, встановлені швидкісні зарядні станції нового покоління Wallbox Supernova з потужністю 60 кВт, що є ідеальним вибором для тих, хто бажає заряджати свій автомобіль швидко і ефективно.

Такі зарядні станції дозволять відвідувачам ТРЦ не тільки заряджати свої електромобілі, а й проводити цей час корисно. Поки їх автомобіль заряджається, вони зможуть насолоджуватись свіжими напоями, займатись важливими справами або здійснити покупки.

Важливим аспектом є також вартість зарядки. Керівництво ТРЦ Respublika Park гордо заявляє, що надає найнижчі та найвигідніші тарифи на ринку. Вартість 1 кВт на зарядній станції потужністю 22 кВт/год становить всього 8,08 грн, а на станції потужністю 60 кВт/год - 10,78 грн за кВт. Це робить заряджання електромобіля ще більш привабливим і доступним.

Помимо того, ТРЦ Respublika Park не забуває про зручність для своїх відвідувачів і спростила процес оплати паркування. Тепер власники електромобілів можуть зручно оплачувати паркування через мобільний додаток ТРЦ, не втрачаючи часу на черги на виїзді. Просто виберіть розділ "Паркінг" у додатку, введіть номер свого автомобіля або відскануйте QR-код, що знаходиться на талоні паркування, та оплатіть послугу з використанням Google Pay або Apple Pay.

Однією з особливих рис цієї нової системи є можливість уникнути черг на виїзді. Після здійснення оплати, водії мають 15 хвилин для комфортного виїзду з паркінгу, не витрачаючи час на додаткові операції на місці.

Зазначимо також, що ТРЦ Respublika Park активно підтримує благодійну ініціативу на підтримку Збройних Сил України. З березня 2023 року з кожної оплати за паркування перераховується 5 гривень на благодійний рахунок Національного Банку України для допомоги захисникам. Ця ініціатива зібрала вже понад 1 млн гривень, допомагаючи тим, хто навіть у дорозі не забуває про важливі справи.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: