Електросамокати Bolt тепер доступні в Ужгороді / Все новости / Главная

З 25 серпня мешканці Ужгорода отримали можливість скористатися новим, ефективним та екологічним способом пересування на короткі дистанції завдяки послузі оренди електросамокатів від компанії Bolt.

Збільшення кількості міського населення призвело до затяжних заторів на дорогах Ужгорода, що негативно впливає на довкілля. Введення сервісу оренди електросамокатів Bolt допомагає вирішити ці проблеми. Електросамокати, як мікромобільні засоби, доступні для повсякденних поїздок, вони зручні, економічні та мають мінімальний вплив на навколишнє середовище.

Процес оренди електросамокатів Bolt дуже простий: користувачі можуть взяти у найм електросамокат через мобільний додаток Bolt. Достатньо завантажити додаток з App Store або Google Play Store, знайти найближчий самокат на карті додатку та просканувати QR-код на ньому для його розблокування.

Вартість користування включає плату за розблокування в розмірі 9 гривень і плата 2,9 гривень за кожну хвилину користування. Електросамокати Bolt розроблені з високими стандартами безпеки, що дозволяє забезпечити легкі та безпечні поїздки. Кожна подорож на електросамокаті Bolt страхована, при цьому страховка покриває ризики, пов'язані з травмами користувачів. Також вона охоплює випадки завдання шкоди третім особам внаслідок дій користувача. Сума страхового покриття на кожну поїздку становить 200 000 гривень і діє з моменту розблокування до блокування електросамоката.

“Розширення географії сервісу оренди самокатів Bolt є ключовим моментом у нашій місії з трансформації системи міського транспорту. Рішення для мікромобільності, такі як електросамокати, - це не лише про ефективне та зручне пересування, але й про переосмислення розвитку міської інфраструктури згідно стратегії компанії: “Міста для людей””, - каже Антон Мілка, керівник напряму з розвитку прокату електросамокатів компанії Bolt в Україні.

Основні переваги електросамокатів Bolt:

  1. Екологічність: Електросамокати повністю електричні, що допомагає уникнути викидів та сприяє чистому навколишньому середовищу.
  2. Зручність в користуванні: За допомогою додатку Bolt, жителі Ужгорода можуть швидко знайти та орендувати електросамокат, що робить користування безпроблемним.
  3. Доступні вартості: Привабливі ціни на послуги оренди дозволяють кожному легко та економічно пересуватися містом.
  4. Висока безпека: Кожен електросамокат оснащений сучасними засобами безпеки, включаючи чутливі гальма, передні та задні фари, а також міцну раму, що гарантує захист під час поїздок.

Введення оренди електросамокатів Bolt стало важливим кроком у розвитку сталого та зручного міського транспорту в Ужгороді.

 

Тэги:   Bolt

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: