До проєкту цифрових чеків VARUS доєднався Абанк / Все новости / Главная

Мережа супермаркетів VARUS успішно інтегрувала електронні чеки у мобільний застосунок АBank24. Цей інноваційний крок став результатом реалізації стратегії цифрової трансформації у VARUS та включає можливість перегляду електронних квитанцій у додатку АBank24. Клієнти Абанк, які здійснюють покупки в супермаркетах VARUS, тепер можуть отримувати цифрові чеки безпосередньо на своїх мобільних пристроях.

Клієнти VARUS можуть легко знаходити всю необхідну інформацію про ціни на товари та актуальні знижки прямо у своєму застосунку АBank24. Однією з великих переваг електронних чеків є те, що вони зберігають всю інформацію про покупки та доступні для перегляду у будь-який зручний момент. Це не тільки зручно для клієнтів, але й сприяє збереженню навколишнього середовища, оскільки дозволяє зменшити використання паперу.

Щоб знайти свої чеки, виконайте всього кілька простих кроків:

  1. Зайдіть у застосунок АBank24.
  2. Оберіть операцію з покупкою у мережі VARUS у виписці по картці.
  3. Натисніть "Е-чек" та прокрутіть екран вгору.
  4. Готово! Вся інформація про ваші улюблені продукти вже у вас на долоні. Зручно, правда? А ще ви маєте можливість переглянути свій фіскальний чек на tax.gov.ua.

«Нещодавно ми запросили інші банки доєднатись до нашого проєкту цифрових чеків, — розповідає e-commerce директор VARUS Олег Спірін. — І сьогодні клієнти Абанку вже можуть оцінити зручність нашої спільної ініціативи».

Інтеграцію між Абанк та VARUS реалізували за допомогою компанії DEEPLOYALTY – технологічного партнера VARUS та Абанк.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: