GlobalLogic відкриває додаткові офіси по Україні / Все новости / Главная

IT-компанія GlobalLogic відкриває міні-офіси в різних регіонах України, щоб фахівці могли почуватись комфортніше та мали стабільний зв’язок.

Минулої зими GlobalLogic відкрила 10 міні-офісів у центральних та західних регіонах України. Завдяки цьому понад 500 спеціалістів, які знаходяться у містах без постійних офісів компанії, отримали стабільний доступ до електроенергії та інтернету. На літній сезон частина з офісів закрились, та напередодні зими компанія поновила роботу додаткових хабів.

До списку міст, де міні офіси працювали минулої зими, додалися нові. Наразі по Україні працюють 10 міні-офісів, а саме: Івано-Франківськ (2 офіси), Вінниця, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький. Також відкрито нові локації: Чернівці, Полтава та Дніпро. Днями відкривається міні-офіс в Одесі.

Основні офіси у Львові (2 локації) та Києві працюють у звичайному режимі, у Миколаєві та Харкові — в обмеженому.

– Ми відкриваємо офіси для зручності спеціалістів, які знаходяться в цих містах. Фахівці мають укриття, стабільний зв'язок, живлення та комфортні умови для співпраці. За словами колег, вони раді приходити до міні-офісів та зустрічатися один з одним наживо. Це особливо важливо у ці складні часи, — коментує Анна Щербакова, віцепрезидентка та операційна директорка GlobalLogic.

 

Тэги:   GlobalLogic

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: