LG представила новий інноваційний кондиціонер DUALCOOL / Все новости / Главная

LG Electronics (LG) представила нову модель побутового кондиціонера DUALCOOL на виставці MCE 2024, яка проходила з 12 по 15 березня в Мілані, Італія. Цей інноваційний пристрій використовує новітні технології LG для забезпечення комфортного мікроклімату в приміщенні протягом року.

Елегантний дизайн і ефективність

DUALCOOL має вишуканий дизайн з матовим покриттям, що робить його стильним доповненням до будь-якого інтер'єру. Він оснащений подвійною вихідною конструкцією, яка забезпечує швидке регулювання температури та м'який, непрямий потік повітря, що запобігає замерзання користувачів.

Завдяки компресору Dual Inverter Heat Pump Compressor кондиціонер DUALCOOL економно й надійно працює в будь-яку пору року. Він має рейтинг енергоефективності ЄС A+++.

Комфортний потік повітря

Функція Soft Air дозволяє користувачам насолоджуватися індивідуальним охолодженням без ризику замерзнути. Повітря виходить з кондиціонера непрямим потоком, рухаючись вниз від стелі.

Система DUAL Vane з двома незалежними лопатями збільшує дальність повітряного потоку до 22 метрів, що на 22% більше порівняно з попередніми моделями. DUALCOOL також оснащений датчиком Human Detection Sensor, який визначає відстань до людей і відповідно змінює режим повітряного потоку.

Заощадження електроенергії

DUALCOOL оснащений функціями kW Manager та ThinQ, які допомагають користувачам економити енергію. Функція Auto Cleaning автоматично висушує внутрішній блок кондиціонера, а Freeze Cleaning розморожує теплообмінник, щоб видалити бактерії, пил і неприємні запахи.

Доступність

Новий кондиціонер LG DUALCOOL надійде в продаж в Італії у квітні, а згодом буде доступний і в інших країнах ЄС.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: