Logitech G випускає ігрову мишу LIGHTSPEED для всіх гравців / Все новости / Главная

Logitech G, провідний інноватор ігрових технологій та обладнання, анонсував бездротову ігрову мишу Logitech G309 LIGHTSPEED. Миша преміум-класу з бездротовим підключенням в 2 технологіях, точним відстеженням і надійною роботою в новому форм-факторі.

Геймери знають, що їхнє обладнання має забезпечувати продуктивність, комфорт і надійність, щоб грати з максимальною віддачею. В ігрових мишах це означає бездротову гру з низькою затримкою, точне керування та бездоганну синхронізацію з рухами, особливо з урахуванням необхідного темпу та швидкості гри.

"Протягом багатьох років ми прагнемо розвивати нашу технологію LIGHTSPEED та інновації, щоб кожен, від професіоналів кіберспорту до геймерів-початківців, міг насолоджуватися бездротовим ігровим процесом", – говорить Уджеш Десаї (Ujesh Desai), віце-президент і генеральний директор Logitech Gaming, – "Наша технологія LIGHTSPEED у поєднанні з сенсорами HERO досягла такого рівня, що всі геймери знають, що можуть завжди довіряти мишам Logitech G, щоб досягти успіху. У миші G309 LIGHTSPEED ми втілили ті ж самі передові технології, включаючи сенсор HERO 25K, сумісність з POWERPLAY і бездротову технологію LIGHTSPEED - і все це за ціною, доступною для більшості".

Ігрова миша G309 LIGHTSPEED сумісна з технологією POWERPLAY. Це дозволяє геймерам заряджати її без батареї типу AA, якщо вони мають бездротову зарядну систему Logitech G PowerPlay, яка продається окремо. Це зменшує вагу на 18 г (вага батарейки).

Завдяки надзвичайно енергоефективному сенсору HERO 25K, G309 забезпечує понад 300 годин безперервної гри з частотою відтворення 1 мс у режимі LIGHTSPEED лише на одній батарейці типу АА. В режимі Bluetooth час автономної роботи від однієї батареї типу АА становитиме понад 600 годин.

Навіть з такою кількістю технологій всередині, Logitech G309 LIGHTSPEED не важка і не громіздка. Вона міцна, але при цьому компактна і легка, важить всього 86 грамів з батареєю AA і 68 грамів без неї в парі з POWERPLAY.

Logitech G309 LIGHTSPEED використовує ексклюзивну бездротову технологію Logitech G LIGHTSPEED для високопродуктивного геймплею, який є швидшим, ніж у більшості дротових мишей. Завдяки поєднанню LIGHTSPEED та сенсора Logitech G HERO 25K, миша Logitech G309 здатна досягти наступного покоління продуктивності, забезпечуючи виняткову чутливість і точність, 400 IPS і чутливість до 25 600 DPI, без прискорення та згладжування.

Крім того, бездротова технологія LIGHTSPEED дозволяє гравцям підключати два пристрої LIGHTSPEED до одного приймача за допомогою інструменту зʼєднання пристроїв у G HUB. Гравці можуть використовувати Logitech G309 LIGHTSPEED з тим самим приймачем, що й ігрову клавіатуру Logitech, зокрема нещодавно анонсовану ігрову клавіатуру Logitech G515 TKL LIGHTSPEED.

Ексклюзивно для Logitech G, G309 LIGHTSPEED оснащена гібридними оптико-механічними перемикачами LIGHTFORCE, що забезпечують неймовірну швидкість, надійність і точність спрацьовування з чіткою віддачею. LIGHTFORCE використовує гальванічні контактні елементи всередині перемикача, які працюють так само, як і механічні перемикачі, щоб зберегти це чітке відчуття в грі. Оптичні та механічні тригери розроблені в комплексі, забезпечуючи максимальну ігрову продуктивність. Гібридні перемикачі LIGHTFORCE забезпечують надійне оптичне спрацьовування з наднизькою затримкою в поєднанні з найкращими характеристиками чіткого, тактильного механічного клацання.

Ціни та доступність

Бездротова ігрова миша Logitech G309 LIGHTSPEED (2999 грн) доступна в чорному та білому кольорах на сайті www.logitech.com.ua та в інших роздрібних  магазинах.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: