Spotify офіційно запрацював в Україні: безкоштовно+ціни / Все новости / Главная

Музичний стрімінговий сервіс Spotify з 15 липня став доступним в Україні.

Сервіс вже доступний безкоштовно або за передплатою на Premium, який дає слухати музику без реклами.

Українські користувачі можуть перейти на Premium, який відкриває доступ до повного пакету послуг сервісу за $4,99 на місяць. До тарифу Premium для сім'ї (до 6 членів родини), який коштує $7,99 на місяць.

Новий тариф Premium DUO ($6,49) крім можливостей стандартного преміум-аккаунта пропонує «Мікс для двох» - автоматично оновлюваний плейлист для двох людей. Premium для студентів доступний за ціною $2,49 на місяць.

Українським користувачам доступні більше 50 мільйонів треків і 4 мільярдів плейлистів з музикою українських і міжнародних виконавців, персональні рекомендації нової музики, можливість відтворення на різних пристроях і інтеграція з Instagram, Facebook, Samsung, Android TV, Google Maps і ін.

Щоб користуватися Spotify, необхідно завантажити додаток з Google Play або AppStore. Після реєстрації, Spotify запитає про музичні переваги і сформує початковий плейлист. Також доступна веб-версія - в списку країн можна вибрати Україну і пройти реєстрацію. Збірки локалізовані на українську мову.

Крім старту в Україні, сервіс також почав роботу на 12 нових ринках, включаючи Молдову, Казахстан, Білорусь, Росію, Албанію, Боснію і Герцеговину, Хорватію, Косово, Чорногорію, Сербію, Словенію і Північну Македонію.

Для українських користувачів Spotify запропонує набір функцій:

  • Сервіс доступний кожному безкоштовно.
  • Плейлисти, створені спеціально для українських користувачів: є плейлисти Top Hits Україна (Top Hits Ukraine), New Music Friday Ukraine, Інді (локальна популярна indie-музика).
  • This Is плейлисти популярних артистів: This Is Jamala, This Is ONUKA, This Is MONATIK, This Is Океан Ельзи, This Is The Hardkiss, This Is 5'nizza, This Is alyona alyona, This Is Время и Стекло, This Is Бумбокс, This Is NK і багато інших.
  • Персональні музичні рекомендації та пошук нової музики: рекомендаційна система включає як зарубіжних, так і українських артистів. Користувачі можуть відкривати для себе нову музику за допомогою персоналізованих продуктів Spotify: це Daily Mix (плейлист, який поєднає вашу музику з треками, які можуть вам сподобатися), Release Radar (плейлист з новими релізами артистів, на яких ви підписані або яких слухаєте найчастіше, оновлюється по п'ятницях) і Discover Weekly (плейлист персональних музичних відкриттів, який враховує ваш смак, цю функцію обіцяють скоро додати).
  • Spotify for Artists: сервіс пропонує виконавцям спеціальну платформу з інструментами, які допомагають відслідковувати статистику за новими релізами в режимі реального часу, вивчати свою аудиторію, розвивати бізнес і спілкуватися з шанувальниками.
  • Інтеграція з Instagram: тепер українські користувачі Spotify можуть поділитися музичними треками, альбомами і плейлистами в Instagram Stories.

Придбати найкращу музичну акустику , навушники за доступною ціною можна в інтернет-магазині GSTORE.UA

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: