Новий Sandisk Professional PRO-G40 SSD Від Western Digital / Все новости / Главная

Western Digital Corp. оголосила про розширення лінійки преміальних рішень для зберігання даних SanDisk® Professional новим PRO-G40™ SSD, що підтримує дворежимну сумісність з інтерфейсами Thunderbolt™ 3 і USB 3.2 Gen 2.

Твердотільний накопичувач PRO-G40 — це просте, гнучке рішення, яке забезпечує високу ефективність виконання роботи, для бізнес- і творчих цілей користувачів. Професіонали, які приймають, редагують, відтворюють і передають великі обсяги критично важливого вмісту даних, потребують портативного сховища, достатньо потужного, щоб уникнути непотрібних простоїв, і достатньо міцного, щоб витримати інтенсивне використання. Універсальність сумісності інтерфейсів Thunderbolt 3 і USB 3.2 Gen 2 під час спільної роботи позбавляє від необхідності мати два різних накопичувачі, по одному для кожного інтерфейсу. Твердотільний накопичувач PRO-G40 забезпечує надзвичайну швидкість і надійність для редагування в режимі реального часу 4K/8K прямо з диска, плавного рендерингу AR/VR або швидкої передачі щоденних робочих масивів даних.

«Новий твердотільний накопичувач PRO-G40 усуває проблему, з якою ми всі стикалися раніше: підбір не того кабелю USB-C™ або комп’ютера для наших пристроїв Thunderbolt 3 або USB», — сказав Гектор Сандовал, віце-президент із маркетингу продукції, ціноутворення та програм Western Digital. «Завдяки підтримці обох інтерфейсів і кабелю, цей накопичувач дає змогу креаторам ефективно співпрацювати на різних пристроях, не турбуючись про те, щоб носити потрібне обладнання та не погіршувати стабільну продуктивність».

Ключові характеристики

  • Дворежимна сумісність із хостами Thunderbolt 3 (40 Гбіт/с) і USB 3.2 Gen 2 (10 Гбіт/с) через один порт полегшує співпрацю між пристроями для досягнення максимальної ефективності.
  • Надвисока швидкість до 2700 МБ/с** при читанні та 1900 МБ/с** при записі за допомогою інтерфейсу Thunderbolt 3 (40 Гбіт/с).
  • Твердотільний накопичувач PRO-G40 має міцний корпус: його конструкція з захистом від пилу та води за стандартом IP68, стійкістю до 4000 фунтів на роздавлювання та стійкістю до падіння з висоти до 3 метрів допомагає протистояти будь-яким умовам.

Доступність

Твердотільний накопичувач PRO-G40 вже доступний за початковою роздрібною ціною  $ 379.99  доларів США у варіантах ємності 1 ТБ і 2 ТБ під час запуску з п’ятирічною обмеженою гарантією. 

 

Тэги:   Гаджеты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: