Українські інженери отримали нагороду в Лондоні за софт до біонічного протезу / Все новости / Главная

Українські інженери GlobalLogic  розробили програмне забезпечення для біонічних протезів із використанням штучного інтелекту. Цей проект став переможцем міжнародної премії Hitachi Inspiration of the Year Award. Нагороду у 6000 євро команда передає на потреби реабілітаційного центру Unbroken.

Інженери GlobalLogic розробили менеджмент-систему для управління та налаштування біонічного протезу, а також алгоритми з використанням машинного навчання. Також команда інженерів створила веб-платформу для подачі заявки пацієнтом на протезування.

Ця розробка полегшує життя пацієнта як на організаційному рівні, так і на рівні освоєння використання біонічного протезу.

Нагороду у 6 000 євро розробники вирішили передати реабілітаційному центру Unbroken для протезування військових. За різними даними, протезування потребують щонайменше 20 000 людей в Україні.

Безпосередньо біонічний протез не є розробкою GlobalLogic, а є проєктом партнерів - компанії Allbionic.

Про нагороду

Премія Hitachi Inspiration Award покликана привернути увагу до ключових цінностей компанії — гармонії, щирості та новаторського духу. Премія відзначає проєкти  компаній групи Hitachi в різних сферах. Місія кожного проєкту — це внесок у життя суспільства через унікальні технології та рішення найвищої якості. 

 

Тэги:   GlobalLogic

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: