IT-компанія GlobalLogic передала 6 млн гривень на протезування українських військових / Все новости / Главная

Фахівці ІТ-компанії GlobalLogic ініціювали та підтримали донат у 6 млн гривень на протезування українських військових. Допомога передана Superhumans, центру протезування, реконструктивної хірургії та реабілітації постраждалих від війни.

За даними Міністерства охорони здоров’я, понад 20 000 людей в Україні потребують протезування. Центр Superhumans встановлює протези та повертає втрачені можливості в середньому 50 людям на місяць. Наступного року Центр планує надавати послуги з реабілітації для 3000 людей.

"До Нового Року ми вирішили спрямувати кошти на підтримку захисників України. Цю пропозицію підтримало більшість опитаних колег. Маємо за честь особисто подякувати тим, хто боронить усіх нас, ціною власного здоров'я та віддаючи у боротьбі з агресором найцінніше." — говорить Анна Щербакова, віцепрезидентка та операційна директорка GlobalLogic Ukraine

“Superhumans надає послуги людям, які здатні на неймовірні речі, людям, завдяки яким ми сьогодні можемо працювати, створювати нові технології та покращувати якість життя українців. І нас в цьому підтримують найкращі компанії. GlobalLogic - яскравий приклад такого партнерства. Ми щасливі, що оголошуємо про це напередодні нового року! Завдяки цій співпраці, ми зможемо повернути  свободу та незалежність ще десятку людей. Адже кожен встановлений протез — це свобода та незалежність”, — коментує співпрацю СЕО Superhumans Center Ольга Руднєва.

Українські інженери GlobalLogic уже зробили свій внесок у протезування захисників та у 2023 році створили програмне забезпечення для біонічних протезів. Рішення розроблене із застосуванням штучного інтелекту. Цей проєкт став переможцем міжнародної премії Hitachi Inspiration of the Year Award у Лондоні.

Крім власного внеску, компанія GlobalLogic пропонує долучатися до збору Superhumans на протезування людей, які постраждали від війни. Підтримати Супергероїв можна за посиланням.

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: