lifecell запускає новий сервіс для MNP-абонентів: два номери на одній SIM за єдиним тарифом / Все новости / Главная

lifecell розширює можливості для MNP-абонентів. Відтепер абоненти можуть перенести свій номер від іншого мобільного оператора на будь-яку активну SIM-картку lifecell і, при цьому, продовжувати використовувати і портований номер, і номер lifecell на одній SIM.

lifecell постійно працює над вдосконаленням сервісів та розширенням можливостей для портованих абонентів. Відтепер перенести свій номер від іншого мобільного оператора до lifecell можна, не виходячи з дому, на будь-яку активну SIM-картку lifecell. Під активною мається на увазі та, яка була раніше активована та є у використанні.

При цьому, завдяки новій послузі «Закріплений номер», якщо абонент не хоче втрачати свій поточний номер телефону lifecell, він може продовжити користуватися ним разом з перенесеним номером іншого оператора на одній SIM-картці за єдиним тарифом. Таким чином немає потреби використовувати дві SIM-картки та оплачувати два тарифні плани, маючи при цьому два номери телефону.

Номер іншого мобільного оператора, який абонент переніс до мережі lifecell буде використовуватися як основний, а номер lifecell, який раніше був на SIM-картці абонента, «закріплюється» до основного номера. Щоб телефонувати та відправляти SMS із закріпленого номера, слід додавати на початку номера співрозмовника код 878.

Послуга «Закріплений номер» підключається абоненту після успішного перенесення номера. Перші 84 дні користування послугою надаються без додаткової плати в рахунок першого оплаченого пакету послуг, а надалі вартість складає – 25 грн / 4 тижні. Детальніше за посиланням.  

Якщо абонент не планує використовувати два номери телефону, то відключити послугу «Закріплений номер» можна, набравши USSD-код *727#.

Від моменту запуску послуги MNP lifecell залишається абсолютним лідером за кількістю перенесених у його мережу номерів. Абоненти, згідно з опитуванням оператора, обирають lifecell з огляду на широкий вибір збалансованих тарифних планів з вигідними ціновими умовами та одночасно за швидкість мобільного інтернету, широке 4G-покриття та якісне обслуговування.

У lifecell діють особливі пропозиції для MNP-абонентів – вони можуть скористатися спеціальною ціною на тарифи оператора з вигодою до 45%.  Наразі абоненти, які перейдуть до lifecell до 31 березня 2024 року, ще й автоматично фіксують вартість свого тарифу до кінця року за умовами акції «Суперфріз».

 

Тэги:   Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: