Флагманський Xiaomi 14 Ultra доступний на allo.ua / Все новости / Главная

8 квітня на allo.ua та у мобільному застосунку АЛЛО стартував онлайн-продаж преміального смартфона Xiaomi 14 Ultra (16+512 ГБ) з унікальними характеристиками. До 15 квітня новинку з інноваційною камерою Leica можна замовити за спеціальною ціною 54 999 гривень – з вигодою 5000 гривень.

Стильний камерафон Xiaomi 14 Ultra має преміальний дизайн: алюмінієвий каркас, задня текстурна панель з нанотех-веганської шкіри та заокруглений з усіх боків екран, захищений склом Xiaomi Shield Glass. Переваги флагмана – потужний фотомодуль з чотирма камерами Leica та оптикою Leica Summilux, надпотужний чипсет Snapdragon 8 Gen 3 та високочастотне регулювання ШІМ.

Нові стандарти зйомки

Xiaomi 14 Ultra продовжує традиції професійної мобільної зйомки в один клік. Основна камера на 50 Мп має безступінчату змінну апертуру з широким діапазоном від f/1.63 до f/4.0 для точного налаштування світла – це робить світлини яскравішими і деталізованішими. У Xiaomi 14 Ultra використовується флагманська 1-дюймова матриця Sony LYT-900. Така комбінація забезпечує неперевершену продуктивність за умов слабкого освітлення та надзвичайно широкий динамічний діапазон, зберігаючи неймовірні відтінки й напівтони.

Крім основної, у системі чотирьох камер Leica є також ультраширококутна, перископна та телефотокамера з рухомими лінзами; вони охоплюють фокусні відстані у шести діапазонах. Завдяки цьому можна знімати все що завгодно зблизька чи вдалині, отримуючи знімки зі справжнім ефектом боке та динамічним діапазоном – як у професійних камер.

Потужність та енергоефективність

У новинки 6,73-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю WQHD+, динамічною частотою оновлення 1-120 Гц та піковою яскравістю 3000 ніт, що надає нові візуальні враження. Xiaomi 14 Ultra працює на базі потужної мобільної платформи Snapdragon 8 Gen 3, яка забезпечує високу продуктивність та енергоефективність. Ємність батареї смартфона – 5000 мА•год, вона підтримує гіперзарядку: дротову потужністю 90 Вт та бездротову – на 80 Вт.  Модель працює під керуванням операційної системи Xiaomi HyperOS на базі Android 14.

Xiaomi 14 Ultra доступний в АЛЛО у чорному та білому кольорах. В комплекті до моделі йдуть фірмовий чохол, кабель і блок живлення потужністю 90 Вт. Максимально доповнить можливості легендарної камери додатковий аксесуар – Xiaomi 14 Ultra Photography Kit, що  перетворить смартфон на справжній фотоапарат. Кожному покупцеві новинки буде нараховано кешбек за програмою лояльності АЛЛО Гроші на ще вигідніші наступні покупки.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: