Samsung додає пошук Circle to Search на пристрої Galaxy A та Galaxy Tab S9 FE / Все новости / Главная

Компанія Samsung Electronics оголосила про те, що додає функцію пошуку Circle to Search від Google на деякі смартфони серії Galaxy A, що робить мобільний штучний інтелект доступнішим для більшої кількості пристроїв екосистеми Galaxy. Цей крок укотре підкреслює прагнення Samsung та Google надати найкращі мобільні технології якомога більшій кількості користувачів. Після того, як функція Circle to Search стане доступною на деяких моделях серії Galaxy A, вона пошириться й на планшети Galaxy Tab S9 FE і Tab S9 FE+, де великі дисплеї та електронне перо S Pen дозволять шукати по-новому.

Функція Circle to Search швидко завоювала прихильність користувачів із моменту запуску в серії Galaxy S24, запропонувавши трансформаційний метод пошуку, який виходить за рамки традиційного. З поширенням функції на інші пристрої Galaxy, зокрема на нові моделі Galaxy Flip6 і Fold6, Circle to Search постійно вдосконалювалася, покращуючи зручність та інтуїтивність, зокрема інтегрувавши переклад текстів, допомогу в виконанні домашніх завдань, а також додавши можливості сканування QR- і штрих-кодів.

«Ці оновлення відкривають нові можливості на пристроях Galaxy A і Galaxy Tab S9 FE та посилюють наше прагнення надавати передові технології для більшої кількості користувачів Galaxy», – каже ТМ Ро, президент і керівник підрозділу Mobile eXperience Business компанії Samsung Electronics.

Circle to Search – це новий спосіб пошуку за допомогою простого жесту без перемикання застосунків. Коли Circle to Search активовано, користувачі можуть просто обвести, виділити або торкнутися будь-якого об’єкта на екрані, щоб вибрати текст, зображення або відео, які вони хочуть знайти. Завдяки результатам на основі штучного інтелекту, що пропонують більше інформації та контексту, Circle to Search – це новий рівень пошуку.

 

Тэги:   Samsung

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: