Для українських стартапів проведуть програму L'Oréal Startup Hub: як податись? / Все новости / Главная

Провідна Beauty Tech компанія L'Oréal Україна запрошує підприємців до участі у програмі підтримки українських стартапів L'Oréal Startup Hub.

Мета програми – підтримати ріст та розвиток українських стартапів, створити платформу для взаємодії фаундерів із менторами та представниками бізнесу, надати доступ до інноваційних технологій та потенційних інвесторів.

Протягом двох місяців стартапи матимуть змогу представити власні технологічні рішення, переглянути підходи та майбутні цілі, отримати настанови та рекомендації від менторів програми, а головне — співпрацювати з міжнародною компанією у сфері Beauty tech — L'Oréal.

Які стартапи шукають?

L'Oréal Startup Hub запрошує до програми стартаперів, які розробляють інноваційні рішення для покращення досвіду краси та сприяють розвитку більш стійкого майбутнього. Поєднуючи новаторські ідеї, технологічні можливості та досвід провідних спеціалістів у сфері beauty tech, учасники програми зможуть досягти стабільного розвитку власної справи.

Заявку на участь у програмі можуть подати українські стартапи зі сфер:

  • Технологій краси (beauty tech)
  • Сталого розвитку
  • Ментального здоров'я
  • Логістики
  • Розвитку штучного інтелекту

“Поєднання краси та технологій –  це “new black”. Ми прагнемо зробити красу доступною, інклюзивною та такою, що задовольняє різноманітні потреби та уподобання всіх людей у світі. Ці амбіційні цілі потребують нових підходів й рішень, включно із важливістю дотримання принципів сталого розвитку. Саме тому, в рамках програми L'Oréal Startup Hub ми прагнемо не тільки допомогти стартапам переглянути власний бізнес, а й зрозуміти майбутній вплив на людей та сферу роботи” — , додає Катерина Захараш, Директорка з корпоративних комунікацій в L'Oréal Україна

Як взяти участь?

Програма стартує у вересні 2024 року, реєстрація триває до 13.09.2024 на сайті: https://www.l-startuphub.com

Участь стартапів у програмі безкоштовна, за результатами відбору.

Фіналісти, які пройдуть два етапи відбору до L'Oréal Startup Hub зустрінуться з керівництвом L'Oréal, презентують свої стартапи, отримають рекомендації від міжнародних експертів та відвідають воркшопи від провідних фахівців.

Етапи програми:

  • 19 серпня — 13 вересня: реєстрація стартапів
  • 24 вересня: оголошення півфіналістів програми
  • 30 вересня: півфінал у форматі пітчингу стартапів
  • 01 жовтня: оголошення фіналістів програми
  • 02 жовтня – 07 листопада: проведення освітніх лекції від експертів та менторів компанії L'Oréal
  • 08 листопада: Фінал програми – Beauty Tech Day.

Фіналісти Beauty Tech Day отримають можливість співпраці зі світовим лідером бьюті-сегмент та отримають популяризацію продукту у світі.

Програма відбудеться у гібридному форматі: онлайн-етапи відборів з менторськими сесіями та воркшопами та офлайн-фінал 08 листопада у Києві, UNIT.City.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: