В ucode IT academy спільно з UNIT.City розпочалося навчання першого потоку та оголошена дата на другий / Все новости / Главная

31-го січня почалося безкоштовне навчання талантів в ucode IT academy на території інноваційного парку UNIT.City. Усі студенти першого набору реалізуються у сфері інформаційних технологій та за рік освоять повноцінну IT-професію.

З першого дня навчання студенти по-справжньому занурилися в IT-атмосферу. Команда ucode IT academy відмовилась від стандартних лекцій, натомість — створила унікальну програму, поєднавши Challenge Based Learning від Apple та підхід Peer-to-Peer, яким користуються в Google. Попереду опанування напрямів  IoT, GameDev, Full Stack, DevOps та мов програмування —  C, C++, JavaScript, Python. До того ж кожен студент прокачуватиме soft та hard skills й стане частиною креативної IT-ком’юніті.

Спеціально для найкращих випускників ucode IT academy допоможе скласти правильне резюме та організує зустріч з лідерами IT-індустрії й компаніями-партнерами — Squad, ITernal Group, Cisco, Ubisoft.

В кінці навчальної програми студенти захистять власний проєкт, отримавши сертифікат з підтвердженням знань.

«Під час запуску першого потоку навчання неочікувано для себе отримали неймовірний фідбек. Нам писали сотні людей, які хотіли освоїти IT-професію з нуля. І в результаті — 191 студент отримав «лист щастя», офіційно приєднавшись до ucode IT academy. Ми відразу прийняли рішення — хочемо й далі розвивати IT-кластер України, тому запускаємо другий потік на безкоштовну програму для старту кар’єри в IT. Навчання буде цікавим та ефективним, адже завдання  розроблені нашими методологами разом з експертами компаній-партнерів. ucode IT academy — це більше, ніж IT-школа. Це креативне IT-ком’юніті, яке об'єднує таланти», — розповів Флорін Бічер, СЕО ucode IT academy.

«UNIT.City – це не лише інноваційний парк, це місце, де ідеї втілюються в життя. Щодня ми будуємо з амбітною ціллю – створити таку платформу, на якій талановиті люди знаходитимуть найкращі умови для розвитку та надихаючу середу для реалізації найсміливіших ідей. І освіта, особливо технологічна, для цього надважлива. Ми щасливі лончу нової освітньої програми в ucode IT academy і радіємо тому, що майбутні "Джобси" та "Возняки" навчатимуться саме в UNIT.City», – каже CEO інноваційного парку Домінік Піоте.

ucode IT academy та інноваційний парк UNIT.City прагнуть розвивати IT-потенціал України, тому оголошують другий набір студентів на безкоштовну програму, де кожен зможе отримати сучасну IT-освіту. Початок навчання вже з 1-го березня, але прийом заявок на реєстрацію відбуватиметься до 21-го лютого.

«Для нас академіям ucode — не бізнес, а виключно імпакт-проект в екосистемі UNIT.City. Він надає безкоштовний доступ до освіти світового рівня для української талановитої молоді. Це чудова можливість реалізувати себе в Україні та стати затребуваним спеціалістом на ринку з гідною оплатою. IT — це точно професія майбутнього і з кожним роком попит тільки зростатиме», — підприємець, засновник UFuture Василь Хмельницький.

Безкоштовну програму в ucode IT academy фінансує холдингова компанія UFuture, яка об’єднує бізнесові та соціальні проєкти відомого українського підприємця Василя Хмельницького.

 

Тэги:   Образование

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: