Google запустив в Україні медіакампанію “Поради з онлайн-безпеки”, щоб допомогти українцям стати кіберсвідомими / Все новости / Главная

В сучасному світі ми всі проводимо багато часу в інтернеті працюючи, навчаючись, роблячи покупки чи спілкуючись із друзями та рідними. Тому важливо бути свідомими щодо небезпек, які можуть виникнути онлайн, і зберігати пильність у цифровому житті.  Кіберсвідомість - це важлива навичка для кожного активного інтернет-користувача, яка допоможе залишатися в безпеці навіть в онлайні.

Саме тому компанія Google спільно з Міністерством цифрової трансформації України та Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України запустила в соціальних мережах медіакампанію “Поради з онлайн-безпеки”, мета якої – допомогти українським користувачам бути кіберсвідомими і залишатися в безпеці онлайн.

В межах кампанії створено 4 відеоролики, які розповідають про основні інструменти, що стануть на захист вашої кібербезпеки, а саме:

Активуйте багатофакторну автентифікацію – вона захистить ваш обліковий запис і подбає про те, щоб ніхто, крім вас, не зміг у нього увійти.

Захистіть свої пристрої від вірусів. Налаштуйте автоматичне оновлення ваших програм - свіжі оновлення зможуть ефективніше захистити ваші облікові записи від хакерських атак.

Захистіть себе і дізнайтеся більше про інструменти виявлення шахрайства та протидії онлайн-фішингу.

Керуйте збереженими паролями в Android або Chrome – зберігайте всі свої паролі в одному безпечному місці, де ніхто не зможе отримати до них доступ.

Медіакампанія "Поради з онлайн-безпеки" є частиною програми "Безпечніше з Google", яка продовжує допомагати українським онлайн-користувачам дізнаватися, як залишатися в безпеці в Інтернеті. Так, протягом жовтня, коли в усьому світі проходив Місяць Кібербезпеки, компанія Google запустила в Україні медіакампанію “Будьте кіберсвідомими”, метою якої було показати як за допомогою трьох інструментів Google, а саме Менеджера Паролів, Двоетапної перевірки та Ключів Доступу, залишатись в безпеці онлайн.

Дізнайтеся більше про інструменти та поради, як захистити себе в Інтернеті, на сторінці Центру безпеки Google. 

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: